Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóemberek találkozója. Mit keresel itt?
Még nem vettem meg, ledumáltuk, de ez a hét nem az a hét volt, amikor megveszem.
Új állásom lett, de az előző melóm is megmaradt. Időm semmi,kicsit húzós...
Na mi van itt fácánok!?
Ez itt kérem, egy korona volt, Zé királynak, de ez a szar oldal ezt tette vele.
Bükkalját írtam, nem a Bükki Nemzeti Parkot. (amúgy meg,,, Parkosokat ismerem)
sikerült venni kormány lengéscsillapítót?
o o o
o o o o
o o o o
o o
o o o o o o
De szép is lenne!
Csak ha véletlen természetvédők jönnek, komoly bírságok vannak
kvad az nem akadály... tankin is csak ugy otthaggyuk öket mindig
Szokott poroszkálni erre nagy ritkán két quados rendőr, de azok inkább a fatolvajokra vadásznak. Meg amúgy is. Komoly endúrósok nehogy már ne alázzanak le két e-fajtát.

Srácok, maj kampányolok, aszt simán csak válasszatok meg királynak, a zelső tíz , aki rámsavaz, a miniszterem lesz
Akkor jön el majd a tejjel-mézzel folyó kánaán, mer aki faszolja a motorosokat, annak tipli lesz innen
Inni talán el tudjuk egyszer...endurózni kicsi az esélye, a szervek miatt
áá, nem motorozik már arra, Románnba húz a szive, mer ott nincs faszolás....
Nem is akarok már többé mással menni motort venni, csak Zolival.
Nincs szerencsém élőben ismerni.
Csaljátok már el egyszer erre felénk, ide a Bükkaljára,kölcsönösen jól járna mindenki. Ha kell, intézek szállást is...
Há' akkor élőbe mennyi vicceset mond...majd beszarok rajta mindig
Jó, hogy vagy itt nekünk az éterben. A Te hozzászólásaidhoz a viccfórum kezdő humoristák gyülekezete. Csak hozd a formád,húzzuk ki valahogy tavaszig.(motorozás híján a hülyeségeiden)
drága.....7-8 ezer forint..akkr má' ha veszek, akkor veszek egyet 3-4ért itt Mo-n
vegyél má egyet ebayröl te fijúúú
akkor nekeed összejön a hajabusa + az izom supermoto + cross masina
nekem egy Suzi LTR 450, egy Aprilia SXV + egy kötömö exc 530 + egy sv 1000 uccára
Hee nem tudtok valaki, aki fel tudja tölteni a berúgó karomat, és újra kivágni bele a racsnit?