Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mit csinázol szombat este mész Jani + Anti bulijába
Gratulálok! Atzán mibű lett diplomád?
úúúú most örülhet a picsád! Gratulálok! pihizzé nőzzé igyá motorozzá sokat!
Láttam valamelyik totyikba bóóótoltad! fasza
mivel ismeretlen a környék valahol középen megállok ,vagy ha kell a legvégén a sornak,csak ott ne hagyjatok valami katlanba
majd mögöttem is gyere, mert mikor vki kameráz mindig elől megy és belülünksemmi nem látszik

MEgjött a braking tárcsám az sm szettre
gratulálok, akkor kérj diplomaosztóra 1 drz-t
kösz kösz!
óde fasza ez a póz! benned bíztam innen jól belátni a dolgokat
köszi
kívülről
belülről
gratulation! ügyes vagy! lehet pihenni!
én fogok kamerázni az már biztos! itt az új pozíció, plusz még a kormányra is feltettem egyet!
Drakula
leállamvizsgáztam, víííge a tanulásnak végre
látom megy a hajtás hétvégén, aztán filmezzek fotózzatok párat az itthon maradóknak! mer ott lesz a sok cameraMAN
te ott laksz a salak pálya mellett? akkort azt vágom...csak most megnéztem előtte gps-en el ne tévedjek a nagyvárosban
megbeszéltem a Tamással is,6-r ott vagyok nála,10 perc alatt felcuccolunk ilyesmi,aztán go

tartalék benya lesz nálatok? egy 1,5L-es palackkal csak tenni kéne oda igaz?
nekem 7L a tankom
oké,megkaptam,remélem tudjuk tartani a tempot,nekem 5kor kelni kell hogy odaérjünk!
viszek némi szerszámot,pont tegnap pakoltam össze egy kis dobozba a legfontosabbakat,de még teszek majd fogót imbuszt ilyesmit...
remélem legalább annyira napos lesz az idő mint ma!
már haver is gondolkozik rajta. venni egy DRZ-t oszt azt lehet aszfalton is veretni meg terepen is. hmmm
Én még mindig azt mondom amit már mondtam is, gixi elad, és vegyél valami drz féleséget sm és enduró szettel.
na koszi, odaadom szombat az arat, tudom h jo fej,csipem en is a burajat, de lehetne olcsobb az rmc tobbet jarnek oda :P
Nem megyek most!
Most hánytam nem keveset
Illetve a szombat nekem nem jó
Reggelt!

Mindjárt küldöm sms-ben a címem. Szerszámokat tudnál hozni? Mocizás előtt elosztjuk a táskákban. Lejössz hozzám 7-re, felgórjuk mocit, utána megyünk Janiékhoz. Zé eleve oda megy és ott pakolják Jani gépét. Onnan convoyozunk Gabiékhoz.
Adás-vételit(v. forgalmit+rendszámot) légyszi hozzatok! Kösze!

Phoenix!

1950Ft volt a bovden javító készlet. Tünde jófej eladó
na jóiccakát!
ma lejött haver enduroval, hót sárosan a herefődön vót.
A szívem szakadt meg . Erősen inspirált a terepmotor vételre, de hát nem így megy hogy csak pik pakk veszek.... De vonzz mindenképp.
Hard enduró vazze'..aaam meg.nem jó helyen jöttetek..én simán legurultam
maj máskor kimegyünk a bodegához motorra támaszkodva becígetni, aszt ott nem történik semmi bajunk se, sőt még a motor se lesz karcos