leállamvizsgáztam, víííge a tanulásnak végre
látom megy a hajtás hétvégén, aztán filmezzek fotózzatok párat az itthon maradóknak! mer ott lesz a sok cameraMAN
oké,megkaptam,remélem tudjuk tartani a tempot,nekem 5kor kelni kell hogy odaérjünk!
viszek némi szerszámot,pont tegnap pakoltam össze egy kis dobozba a legfontosabbakat,de még teszek majd fogót imbuszt ilyesmit...
remélem legalább annyira napos lesz az idő mint ma!
Mindjárt küldöm sms-ben a címem. Szerszámokat tudnál hozni? Mocizás előtt elosztjuk a táskákban. Lejössz hozzám 7-re, felgórjuk mocit, utána megyünk Janiékhoz. Zé eleve oda megy és ott pakolják Jani gépét. Onnan convoyozunk Gabiékhoz.
Adás-vételit(v. forgalmit+rendszámot) légyszi hozzatok! Kösze!
Phoenix!
1950Ft volt a bovden javító készlet. Tünde jófej eladó
ma lejött haver enduroval, hót sárosan a herefődön vót.
A szívem szakadt meg . Erősen inspirált a terepmotor vételre, de hát nem így megy hogy csak pik pakk veszek.... De vonzz mindenképp.
MEgjött a braking tárcsám az sm szettre
óde fasza ez a póz! benned bíztam innen jól belátni a dolgokat
belülről
én fogok kamerázni az már biztos! itt az új pozíció, plusz még a kormányra is feltettem egyet!
látom megy a hajtás hétvégén, aztán filmezzek fotózzatok párat az itthon maradóknak! mer ott lesz a sok cameraMAN
tartalék benya lesz nálatok? egy 1,5L-es palackkal csak tenni kéne oda igaz?
nekem 7L a tankom
viszek némi szerszámot,pont tegnap pakoltam össze egy kis dobozba a legfontosabbakat,de még teszek majd fogót imbuszt ilyesmit...
remélem legalább annyira napos lesz az idő mint ma!
Most hánytam nem keveset
Illetve a szombat nekem nem jó
Mindjárt küldöm sms-ben a címem. Szerszámokat tudnál hozni? Mocizás előtt elosztjuk a táskákban. Lejössz hozzám 7-re, felgórjuk mocit, utána megyünk Janiékhoz. Zé eleve oda megy és ott pakolják Jani gépét. Onnan convoyozunk Gabiékhoz.
Adás-vételit(v. forgalmit+rendszámot) légyszi hozzatok! Kösze!
Phoenix!
1950Ft volt a bovden javító készlet. Tünde jófej eladó
A szívem szakadt meg . Erősen inspirált a terepmotor vételre, de hát nem így megy hogy csak pik pakk veszek.... De vonzz mindenképp.