Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor lehet rádnézünk az egyik hétvégén
Mehetünk 7re is, me késni szoktam
A power city -mol benyakútnál is jó a randi, oda Csabi közel lakik.
A múltkor Dernán álltunk meg, most is ott lenne jobb, me ott senki se zavarunk, majd átnézünk az f.erdő oldalára is, monnyuk ott Ricsi kéne, mer ő jobban vágja, de visszatalálok én is.
Ha még jönne Ricsi meg Zsolti, akkor jónagy hepajkodás vóna
fél 8?
hova megyünk am?Padua neagra?
holnap felcsörgetem a Tamást,összebeszélek vele aztán meg Csabi is beírhatja a címét,hogy hova is érkezzünk!
holnap lecserélem az oiltot a gípbe meg a szűrőt is akkor!
3fokot ígér, gondolom akkor is megyünk...
bezzeg ma milyen jó idő volt
Ismerem mindet 20 km-es körzetben.
13lej a matrica, az vagy egy ezres, nekem van még valamennyi lej, nem kell váltani, kifutja a kettőt. Olyan félnyócra kéne menni Csabihoz , ott felcuccolnánk, Pércsen meg felvennénk még Gabit me ott lakik a 48as mellett, aszt jóccaka.
Zé+Gabi+TJ ?
Csabi+Tomi+én?
így lesz a létszám?
hány órakkor?hol?kinél?pénzt kinek kell válltani?én csak egy utas akarok lenni majd aki tejel Csabinak,ha ő húzgál minket!milyen kiadások vannak még?matricán kívül igaz semmi?
Lehet, h az ottani erdész-vadász- természetvédelmi őr jól összefogna ellenünk, ha megjelennénk ott a rotakapákkal.
Ha tudnám, hogy erre jársz,megtoldanám némi rövidáruval is.
háncor kűdi még el?

monnyuk
ha 2 dobozzal van
Hát, ideje volna már az itteni hegyeket is meglátogatnod, míg ki nem utálnak Erdélyországból. Sör megvár.
Majd ha arra járok, elhozom, nehogy rádromoljon. Ha lejárt a szavatosság az se baj, könnyebb a sört kihányni mint egy vagon szenet
Majd ha arra járok, elhozom, nehogy rádromoljon. Ha lejárt a szavatosság az se baj, könnyebb a sört kihányni mint egy vagon szenet
Nekem meg már karácsony óta itt porosodik két dobozzal, de én nem vagyok egy sörös fajta. Csúfra még rámromlik itt.
belőlem meg már megy ki a szesz....
van még ,de minnyá megiszom
söröd van?
híttam Tomit baszott felvenni, bittos bök vmi nőstényt, maj hívom még, neked meg átdobom a számát
Mitakartok niggerek?
na mi a gyík van?nem jött az ukrán vissza szopja ki
szombaton akkor mikor? adjátok meg a böszörményi Tominak a számát had keressem fel vagy valami!
Ricsi te akkor nem jössz?
lightost menjünk csúszni fog a talaj biztos!
te nem jöszz?
nem ismerem! de ha adtok elérhetőséget vagy címet akkor megoldható!
DE várjatook! most ment el egy csávó aki ajánlatott tett a motoromra...de tele van így még néz valamit debrecenben vagyis létavértesre megy sztem...meg nyiregyen...(ukránok)azt mondta visszahiv,mert több motort is vesznek ha ugy van...
HA eladnám akkor pacsker...nem tudok menni...DE én ennek örülnék ha eladnám! mert akkor jönne a KTM! és nem tudom hogy szombatig megvenném-e azt a 144est vagy várnék még mert van egy újabb KTM 250exc lehetőség is...
estére tudok mondani frisset! remélem elviszik a motromat :D
de nem azért mert nem akarok menni motorozni,hanem hogy vegyek egy ktm-et!
Megy a hatalmas szervezés
Halihó!

Kialakulóban a szombat: P.Tomi! Ismered böszörményi Wr-es Tomit? Ő is jönne velünk. Legegyszerűbb az lenne, ha őt befele jövet fel tudnád venni és lejönnél hozzánk. Nálunk átakasztanánk a futót+feltennénk az én gépem is. Zé pedig sajátját hozná, Gabiét, Janiét.

További info: Zé.
Az sem, jelent jót.