a kurva! én is fughullással álmodtam! DE van szájsebész ismerősöm és ő mondta ha valóban kiesik egy fogunk,de azt a szánkban tartva elmegyünk a szájsebészetre,akkor nagy valószínűséggel vissza tudják tenni és meg is maradhat! nos én álmomban gondolkodtam ,mert ez eszembe jutott..és visszatettem magamtól de rohadtul vérzett és mentem is Levi dokihoz(ő a sájszebész cimbim)
meg akartam nézni álmos könyvben hogy mit jelent ez,de szartam rá...
ezek után csak megnézem majd pontosan mit jelenthet!
Én is álmodtam az elmúlt időkben pár marhaságot, a 2 legsúlyosabb hogy a fixateur csavarjai kilazultak oszt leestek a rudak és nem mertem az ágyról leszállni, nehogy összecsússzon a lábszáram, a másik hogy mentünk haverral éjszakára pecázni és egész éjjel fogtuk a nagyobbnál nagyobb pontyokat, és mire virradt eltűnt a tóból az összes víz, de a pontyokat továbbra is fogdostuk az iszap tetejéről.
Tanárnéni az iskolában:
-Pistike mutasd meg a térképen hol van Amerika.
-Itt.
-Nagyon ügyes vagy.
-Móricka mond meg nekem ki fedezte fel Amerikát?
-Hát a Pisti.
nekem egy időben az volt az álmom hogy hullik a fogam.... havonta többször álmodtam ezt. Kikerestem ilyen álmok jelentése könyvben és azt jelenti hogy "egy anyának fiának a halála" na mondom fasza.
Anyuka kikérdezi a kisfiát föciből:
Németország fővárosa?
- Berlin
Franciaország fővárosa?
- Berlin
Anglia fővárosa?
- Berlin
Helyes Adolfkám, készen állsz! na szasztok
1. A 85 ccm-es és a Pit Bike kategóriákat törli a programból.
2. A versenyfutamok lebonyolítási rendjét az alábbiak szerint módosítja:
- minden osztályban 4 előfutamot (A,B,C,D) , 4X8 versenyzővel, (4X5 jut tovább)
- 2 középfutamot 2X10 versenyzővel, (2X5 jut tovább)
- 1 döntőt 10 versenyzővel bonyolít
- a döntő futamokba a rendező szabadkártyát adhat max. 2 versenyzőnek a bejutott 10 versenyzőn kívül.
3. A nagyszámú nevezés miatt a febr. 4-i Szombati gépátvétel 07.30-kor kezdődik. Az Amatőr Open kategória edzései 09.00 órától folyamatosan zajlanak.
meg akartam nézni álmos könyvben hogy mit jelent ez,de szartam rá...
ezek után csak megnézem majd pontosan mit jelenthet!
-Pistike mutasd meg a térképen hol van Amerika.
-Itt.
-Nagyon ügyes vagy.
-Móricka mond meg nekem ki fedezte fel Amerikát?
-Hát a Pisti.
Szeretem a sima ügyeket!
Én szeretnék menni, Phoenix is, Tj is. Zé-vel nem beszéltem a napokban, de valszeg ő sem vet meg egy kis mocizást.
Németország fővárosa?
- Berlin
Franciaország fővárosa?
- Berlin
Anglia fővárosa?
- Berlin
Helyes Adolfkám, készen állsz! na szasztok
am meg írok kézzel egyet a határ előtt
lesz egyáltalán gépelés?
2. A versenyfutamok lebonyolítási rendjét az alábbiak szerint módosítja:
- minden osztályban 4 előfutamot (A,B,C,D) , 4X8 versenyzővel, (4X5 jut tovább)
- 2 középfutamot 2X10 versenyzővel, (2X5 jut tovább)
- 1 döntőt 10 versenyzővel bonyolít
- a döntő futamokba a rendező szabadkártyát adhat max. 2 versenyzőnek a bejutott 10 versenyzőn kívül.
3. A nagyszámú nevezés miatt a febr. 4-i Szombati gépátvétel 07.30-kor kezdődik. Az Amatőr Open kategória edzései 09.00 órától folyamatosan zajlanak.
erre kell számítani,meg még soksok szabályra...