Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írhatták volna hogy adó adó, kapjákbe
ja nevemen van,most jött rá a baleseti adó vagy mi a pöcs...400Huf
a kurva! én is fughullással álmodtam! DE van szájsebész ismerősöm és ő mondta ha valóban kiesik egy fogunk,de azt a szánkban tartva elmegyünk a szájsebészetre,akkor nagy valószínűséggel vissza tudják tenni és meg is maradhat! nos én álmomban gondolkodtam ,mert ez eszembe jutott..és visszatettem magamtól de rohadtul vérzett és mentem is Levi dokihoz(ő a sájszebész cimbim)
meg akartam nézni álmos könyvben hogy mit jelent ez,de szartam rá...

ezek után csak megnézem majd pontosan mit jelenthet!
furcsa dolog ez az álom.....
Én is álmodtam az elmúlt időkben pár marhaságot, a 2 legsúlyosabb hogy a fixateur csavarjai kilazultak oszt leestek a rudak és nem mertem az ágyról leszállni, nehogy összecsússzon a lábszáram, a másik hogy mentünk haverral éjszakára pecázni és egész éjjel fogtuk a nagyobbnál nagyobb pontyokat, és mire virradt eltűnt a tóból az összes víz, de a pontyokat továbbra is fogdostuk az iszap tetejéről.
Tanárnéni az iskolában:
-Pistike mutasd meg a térképen hol van Amerika.
-Itt.
-Nagyon ügyes vagy.
-Móricka mond meg nekem ki fedezte fel Amerikát?
-Hát a Pisti.
hááá
Hu bazze mennyi duma vót itt.
na off mára
na befutottam, megnéztem a videót, jóóókis nedves felvétel
nekem egy időben az volt az álmom hogy hullik a fogam.... havonta többször álmodtam ezt. Kikerestem ilyen álmok jelentése könyvben és azt jelenti hogy "egy anyának fiának a halála" na mondom fasza.
remélem én is...pár napja rémálmaim vannak..nem tudok aludni..szóval jó lenne egy ilyesmi nőőővel álmodni
így van, sztem Zé-re modnhatjuk h. 99,99% hogy jön, én 100% Csabi is, TJ 80%
Nem tudtam, h te neveden van
Szeretem a sima ügyeket!

Én szeretnék menni, Phoenix is, Tj is. Zé-vel nem beszéltem a napokban, de valszeg ő sem vet meg egy kis mocizást.
áhhh Norbi hugával fogok álmodni ez már biztos....
nekem cska simán azt mondátk, hogy csúnya vagyok..persze csak tőlem csúnyábbak...
ok,kösz,megadom a srácnak,aztán majd biztos csörögni fog
ezt sokan mondták már: Imi nővéred gyönyörű de hogy te hogy lettél ilyen csúnya.....
Anyuka kikérdezi a kisfiát föciből:
Németország fővárosa?
- Berlin
Franciaország fővárosa?
- Berlin
Anglia fővárosa?
- Berlin
Helyes Adolfkám, készen állsz! na szasztok
van pár veled közös képe is...háát..ő szebb az tény..
a futóhoz minek?ott leszek én arról én mutatom be az okmányt nem?
am meg írok kézzel egyet a határ előtt

lesz egyáltalán gépelés?
fingom nincs milyen képeket tett fel, biztos! De az egész falu csorgatja rá a nyálát,,,, de hát tiltott gyümölcs
Megvan...nemrosszféle..jófféle..az a mosoly...
1. A 85 ccm-es és a Pit Bike kategóriákat törli a programból.
2. A versenyfutamok lebonyolítási rendjét az alábbiak szerint módosítja:
- minden osztályban 4 előfutamot (A,B,C,D) , 4X8 versenyzővel, (4X5 jut tovább)
- 2 középfutamot 2X10 versenyzővel, (2X5 jut tovább)
- 1 döntőt 10 versenyzővel bonyolít
- a döntő futamokba a rendező szabadkártyát adhat max. 2 versenyzőnek a bejutott 10 versenyzőn kívül.
3. A nagyszámú nevezés miatt a febr. 4-i Szombati gépátvétel 07.30-kor kezdődik. Az Amatőr Open kategória edzései 09.00 órától folyamatosan zajlanak.

erre kell számítani,meg még soksok szabályra...