Ja,ja,tudod te.
Jól elnéztem az üzemóra számlálót.
Már van benne vagy 4 óra,gondoltam mindjárt olajcsere .
A f..szt.
0000.4 üó. van benne.
Máris megnyugottam,hogy nem jár senki sem a motorommal éjszaka,hogy így szalad bele az üzemóra.
Az oda-vissza biztos megvan egy bő tizes. Azt még kibírtam volna én is lehet
A nyócvanas évekbe rendszeresen mentem télen a Mátrába 30km eket gyalogolni a friss hóba. De már puhatestű lettem, meg lusta is vagyok
Tudja a f@szom , ,
Vaszilé-tól mentünk a völgyön keresztül addig a szikláig ahol majdnem megtanult repülni a motorod
A csúcs felé már nem is mentünk mert nem fért bele az időbe.Mély hó volt ,alig bírtunk menni
De jó volt,meg szép is
Vaszile főzött kávét meg adott páleszt .Igaz tőlünk is kapott bort
Max. -1,-2 fok lehetett,elfáradtunk
Na ez tényleg így van ahogy mondod, nálam is nagy dilemma volt ez mindig. De végül csak belevágtam a DR-be. Igaz utcára az utazója kicsi
(85-90) de endurózni talán alkalmasabb lehet. Végül is alapból arra tervezték. Ha nem töketlenkedek annyit amennyit már rég lehetne egy fasza DRZ 400E-m mondjuk.
Jól elnéztem az üzemóra számlálót.
Már van benne vagy 4 óra,gondoltam mindjárt olajcsere .
A f..szt.
0000.4 üó. van benne.
Máris megnyugottam,hogy nem jár senki sem a motorommal éjszaka,hogy így szalad bele az üzemóra.
A nyócvanas évekbe rendszeresen mentem télen a Mátrába 30km eket gyalogolni a friss hóba. De már puhatestű lettem, meg lusta is vagyok
Na majd tavasszal megyünk, és nekiszaladunk.
Vaszilé-tól mentünk a völgyön keresztül addig a szikláig ahol majdnem megtanult repülni a motorod
A csúcs felé már nem is mentünk mert nem fért bele az időbe.Mély hó volt ,alig bírtunk menni
De jó volt,meg szép is
Vaszile főzött kávét meg adott páleszt .Igaz tőlünk is kapott bort
Max. -1,-2 fok lehetett,elfáradtunk
Látom még mindig nem volt nagyon hideg , mert nincs telibe megfagyva a vízesés.
Hány kilométert vertél gyalog?
Egészséggel meg ilyenek!
Tegnap megnéztem a vigyázót,szép volt az is
Ő hozott egy üveg pálinkát,a szálloda aulájába,hogy igyuk már meg együtt.
Nem tudott megfélemlíteni.
(85-90) de endurózni talán alkalmasabb lehet. Végül is alapból arra tervezték. Ha nem töketlenkedek annyit amennyit már rég lehetne egy fasza DRZ 400E-m mondjuk.