Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hektárba mérünk
az ríg vót!
Akkor ti nagyon vágjátok.
Ha jól emlékszem, akkor olyan 2005be még néztem, mer csipáztam azt a ruszki pókot a kamazzal, aki mikor odalépett, csak úgy fújta 2csövön a kormot, ment mint az ökör és mindenki menekült előle, amerre látott
háá nem azt mondtátok hogy vagy 100 hektár a területe?
Hát pontosan már nem tudom, de pár éve itt a neten olvastam, h a dakar megszűnik, mer valami retkessegű fekatörzsek bekommandózták őket és eltelepítik az egész sóműsort másik világtájra Afrikából. Egyszer még keresztűlvágtak itt a dunántúlon is, tavaly meg tán Csillébe voltak .
Nem érdekel am, mer faszság az egész, csilliárdosok szórakozása.
Argentína, Chile és az új helyszín Peru Szalay-Bunkóczi meg hátha érnek el valami faszántos eredményt
Dél Amerika Chile.
Szalay-Bunkóczi most ott lesz.
Január 1-től lesz benne valami új útvonal is táááán
Hol akarták elvenni a technikát?
Méé má megint lesz dakar?
Aszonták pár éve, h elteszik délamerikába, me valami agresszív bozótlakók be akarták támadni az egész bagázst, meg elvenni a felszerelíst ,
A quadosok biztosan a Dakar-ra készülnek,ott nem lesz hegymenet.
az jó vót én meg mikor crosspályán elnyaltam az se vót semmi, csabi jót röhögött
Hallod.... a csávó a rígi rm-mel, akitűl cigit csöveztem, az mekkorát zakózott ott a homokba még azúta is azon visítok ,
egy bő félóra alatt keresztül-kasba
be...
má az egész tankit bejártátok?
lehet
há unalmas a sikon menni, nemde? kell vmi kis adrenalin, bár már nem nagyon vana tankinak olyan pontja ahol még nem mentünk fel....
ja, de lehet, ők meg azt nem értik, h mi mija szarér akarjuk porrá törni magunkat gépestűl azon a nagy meredeken
meg leszorít az útrol a kvadjávaa....
de hogy nem sokat érnek ott a tankin az is tuti mert egyiket se láttam még siratozni vagy vmi értelmeset csinálni ott kint, csak mennek a főúton
Bammeg , ez nagy megfigyelés
Ha kinn vagyok barmolni, ott is mindig előkerül egy kvados , aztán a semmibűl még vagy három, majd egyesülnek és elvonatoznak vmerre. Senkise tuggya, h kik azok
Még rá nem jöttem , h mitakarnak
jó hát, de E-t vegyéé, mondjuk az enyém is kb olyan erős, csak megspórolod a tunyingot
a djerz is jó nem főnyiszk is aztat nyúzza