Akkor ti nagyon vágjátok.
Ha jól emlékszem, akkor olyan 2005be még néztem, mer csipáztam azt a ruszki pókot a kamazzal, aki mikor odalépett, csak úgy fújta 2csövön a kormot, ment mint az ökör és mindenki menekült előle, amerre látott
Hát pontosan már nem tudom, de pár éve itt a neten olvastam, h a dakar megszűnik, mer valami retkessegű fekatörzsek bekommandózták őket és eltelepítik az egész sóműsort másik világtájra Afrikából. Egyszer még keresztűlvágtak itt a dunántúlon is, tavaly meg tán Csillébe voltak .
Nem érdekel am, mer faszság az egész, csilliárdosok szórakozása.
Méé má megint lesz dakar?
Aszonták pár éve, h elteszik délamerikába, me valami agresszív bozótlakók be akarták támadni az egész bagázst, meg elvenni a felszerelíst ,
Bammeg , ez nagy megfigyelés
Ha kinn vagyok barmolni, ott is mindig előkerül egy kvados , aztán a semmibűl még vagy három, majd egyesülnek és elvonatoznak vmerre. Senkise tuggya, h kik azok
Még rá nem jöttem , h mitakarnak
Ha jól emlékszem, akkor olyan 2005be még néztem, mer csipáztam azt a ruszki pókot a kamazzal, aki mikor odalépett, csak úgy fújta 2csövön a kormot, ment mint az ökör és mindenki menekült előle, amerre látott
Nem érdekel am, mer faszság az egész, csilliárdosok szórakozása.
Szalay-Bunkóczi most ott lesz.
Aszonták pár éve, h elteszik délamerikába, me valami agresszív bozótlakók be akarták támadni az egész bagázst, meg elvenni a felszerelíst ,
Ha kinn vagyok barmolni, ott is mindig előkerül egy kvados , aztán a semmibűl még vagy három, majd egyesülnek és elvonatoznak vmerre. Senkise tuggya, h kik azok
Még rá nem jöttem , h mitakarnak