am tényleg ritka,pl ezzel a motorral most voltam először a városban kerülni,csak a hamarabbi hazaérkezés miatt jöttem keresztül,am nem szoktam...pláne nem egykerekezni,de valahogy a héten rákaptam,előtte se nagyon próbálgattam,ugye a 2T-vel sokkal ügyesebbnek kell lenni hozzá...anno a Husaberggel nyomtuk még
mint látod alig tűnt fel ember és jármű a videóban,nemhogy egy rendőr autó...pláne ugy hogy a 120ezres szervízen van és lehet hogy vissza se kapják,mert ennyi km-re van szerződés a rendőrautókra... ezt pl pont tegnap beszéltük rendőr cimbivel
Haver venni akar láncot a doktorra,és nem tudja milyen fajtát vegyen.
Én kiestem egy pár hónapra a motorozásból,úgyhogy nem vagyok képben ilyen téren!
Egyik boltban nagyon ajánlották neki az o gyűrűs láncot,ő pedig w-s láncot akar venni,én meg az x gyűrűsről hallottam jókat...
Te mit ajánlasz neki? Meg persze márkában is?!
zsír a gép!azóta is most került rá sor,hogy bekarburálják,mert durrogott,nem indult,rohadt mód tetszik a Janinak,pedig mennyire ragaszkodott volna a másik szarhoz
csak félve merem betenni a mai motorozásról: http://youtu.be/J7xtEoRhyAU
tanulásról,meg annyit hogy már az én faszom is ki van vele,mert csajos is vizsgaidőszakot tölt napi 12óra tanulással...
Jaja.
Elért a recesszió engem is...
Lakást szeretnék, de benne állt a pénzem és nemigazán használtam ki. Terveim szerint feltöltök egy vidit a bosszantásodra. Talán holnap meglesheted
Üdvözlet Timinek!
na fasza merre csapattátok? tényleg a másik yzf ami tieddel együtt lett véve hogy szuperál?
én meg már széttanultam az agyam, de már csütörtökig kibírom. aztán remélem sikerül és vége
Tankin is ugyanez volt a helyzet: minden dombnál szánkóztak, nem győztem kerülgetni őket.
Remélem nem áll be végleg a tél...pont szabi közepén?