Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Tankin is ugyanez volt a helyzet: minden dombnál szánkóztak, nem győztem kerülgetni őket.
Remélem nem áll be végleg a tél...pont szabi közepén?
jó is az
bár nekem nem ment ennyire sose, de ami késik nem múlik
jól behavazott felénk

am tényleg ritka,pl ezzel a motorral most voltam először a városban kerülni,csak a hamarabbi hazaérkezés miatt jöttem keresztül,am nem szoktam...pláne nem egykerekezni,de valahogy a héten rákaptam,előtte se nagyon próbálgattam,ugye a 2T-vel sokkal ügyesebbnek kell lenni hozzá...anno a Husaberggel nyomtuk még

mint látod alig tűnt fel ember és jármű a videóban,nemhogy egy rendőr autó...pláne ugy hogy a 120ezres szervízen van és lehet hogy vissza se kapják,mert ennyi km-re van szerződés a rendőrautókra... ezt pl pont tegnap beszéltük rendőr cimbivel
bár másokra is veszélyesnek tartom az egykerekezést ilyen közegben de meg kell hagyni ez nagyon ZSÍÍÍÍR!
ügyes vagy!
jó parasztba tolod világitás-rendszám nélkül a faluba biztos szeretnek a rend őrei is
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ittvan a galéria végén a beméretezett kép, ettöl jobbat nem tudok hirtelen, mert nem vagyok otthon
bazdki pont multkor tárgyaltuk Zéékkel h. ott lehetetlen felmenni olyan gödör van a domb tetején
did vm, did vx mindkettő x gyűrűs, én ezt használok
csü!

Haver venni akar láncot a doktorra,és nem tudja milyen fajtát vegyen.
Én kiestem egy pár hónapra a motorozásból,úgyhogy nem vagyok képben ilyen téren!
Egyik boltban nagyon ajánlották neki az o gyűrűs láncot,ő pedig w-s láncot akar venni,én meg az x gyűrűsről hallottam jókat...
Te mit ajánlasz neki? Meg persze márkában is?!
Csá!
Figyelj már, havernak van egy DT-je oszt nyaggat, hogy kérjek egy emelő tervet. Mintha írtad volna hogy neked van.....szánd már meg ezt a kölyköt
Jól tolod nagyon
összeértekezünk még a hét közepén,megoldjuk valahogy!
zsír a gép!azóta is most került rá sor,hogy bekarburálják,mert durrogott,nem indult,rohadt mód tetszik a Janinak,pedig mennyire ragaszkodott volna a másik szarhoz
csak félve merem betenni a mai motorozásról:
http://youtu.be/J7xtEoRhyAU

tanulásról,meg annyit hogy már az én faszom is ki van vele,mert csajos is vizsgaidőszakot tölt napi 12óra tanulással...
Phoenix!

Az ígért vidi:
Jaja.
Elért a recesszió engem is...
Lakást szeretnék, de benne állt a pénzem és nemigazán használtam ki. Terveim szerint feltöltök egy vidit a bosszantásodra. Talán holnap meglesheted
Üdvözlet Timinek!
Csabi, elattad a szeatot? :O ha mer? :O
haán autó akkor mondanám hogy mivan:

link

akár egy jobb kettes golfért odaadom
apropó! Holnap vki tankin lesz?
hy all!

Gecsa!
Holnap megtudom, h kell-e fateromnak kövi hétvégén az autó. Ha nem használja, megoldható részemről a dolog.

Enyémet ma d.u. vitték el.
na fasza merre csapattátok? tényleg a másik yzf ami tieddel együtt lett véve hogy szuperál?
én meg már széttanultam az agyam, de már csütörtökig kibírom. aztán remélem sikerül és vége
biztos azé nem írnak,mert gépel mindegyik...én is csak vótam egy kicsit...minnyá fent lesz a videó aztán majd meg
motorozásszag van csak sajna nem nekem
eddig nagyon barátságos ez a tél, remélem így is marad
Majd megoldjuk valahogy v bérelünk egy csuklósbuszt