Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a miniatűr nekem sose tört le...pedig volt, hogy 60-al fikkantam előttünk a betonyon' egykerékről...a motor hátulja darabokra tört, de a zindex megmaradt ja..meg a nadrágom is szanaszét szakadt rajtam
ez nem batár vót hanem miniatűr xD a batár az bezzeg nemtörik a kurvaanyáját mer gumiból van a szára
azéé' nem jó az a batár index..törik mindentőől
feláltam de felcseszett h a hótegyenes úton töklassan egy kis gödörbe kiment alólam az elsőkerék na mind1 egy irányjelzővel kevesebb, meg kuplungkonzolt meg kell húzni
az sosebaj..felállsz, mész tovább
gyá tegnap bótbol hazafele sikerült fikkanni egy ünnepélyeset a havas fődúton azt mégcsak nem is húztam
Szőke kapitány jelen! Akkor holnap, a megbeszélt időben, a szokott helyen.
tudom!asszem dec.3án nyitott,de nekem miskolc kézre esik...arra járok nap mint nap!
Szőke kapitány, Csabi, és én megyünk, akkor gondolom Te is Zé, akkor csapunk 1 kis bulit
nem tudok menni..máma baszkuráltam a motort, a tunying dobbom lyukas, a gyárival meg nehezen akar indulni, és így berugó nélkül nem küszködök vele...majd legközelebb pedig mentem volna
Kapitány jön, most beszéltem vele, Csabit nem értem el, de Jani bezsél vele, sztem Ő is fog jönni, Jacek meg nem tudom... ellustult a gyerek
elvileg ugy volt jönnek SZőke kapitányék is
mingyá felhivom őket
Méé' hányan jöttök?
áá nem korán, de te 11re gyere és időben kiérsz mire mi is
Még jó korán. Gyere reggel 7re!
Szeva mindenki, a jó időre való tekintettel én holnap kint leszek fél 12-re Tankin.
Ki tart velem?
Köszönöm. Minden vágyam ennyi jelenleg.
Mi is minden jót neked. Hajíccsd el a mankót és típd a gázt!
Üdv a motoros brancsnak, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
nekem van egy rp-sem amit nem használtam és nem is használom csak a víz tartályt kell bele venni
na lépek is, menet van családhoz
köcc haver
Szevasztok ha tudna valaki valami jó kis szilveszteri bulit légyszi visítson mááá.... . előre is dánke
Ránézek ha megyek a spanhoz
Van má Debibe is a Füredin pont a Köntösgát sorral szembe. Mostanság nyitott.