Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van veletek?
Nem bírjátok az alkoholt?
Ne is mond, mindig összeszoritott foggal hányok, h a sűrűje megmaradjon. Inkább kárba mint pocsíkba
Ezekbe az ínséges időkbe nem engedheti meg az ember a hányást, az nagy pazarlás. Vagy csak tálba, hogy még hasznosítható legyen.
na az jóó kis hely ott még ösmernek is .
Még nem gondolkoztam rajta, de mekkérdezem, h a "tanyás" Jani mittervez? Az jó hely , lehet rottyon a sarokbaokádni
akkor ucccu
Pff, akkor mánis indulnom kell
nem tudsz valami jó szilveszteri bulit . . .
11re gyere és akkor pont kiérsz mire mi (fél12)
Délfele, de szoktam késni egy kicsit Maj' imádkozok Szent Kristófhoz, h időbe odaérjek
há ja látom ti is mikor lesztek a tankin
még attól is feljebb
Ferrriadtá' he?
reggelt
mikor én ráértem volna átvinni akkor ő nem ért rá...eddig nem jött össze..majd ünnepek után hátha
hát 4km tényleg nagy távolság
5 centis lyuk...kéne egy másik véget csináltatni rá, csak még nem jutottam át álmosdra kipushoz
mé nem hegeszted be? vagy kis pillanatragasztót folyass a lukba
van bizony...felraktam a gyárit..nagynehezen beindult, azthittem megzavarodok annyira nem ment... vissza a lyukas..pöccre indul, cska azzal sme megy faszán..pedig most hidegben még jobban menne..
jah annyi szopásnak csak van valami láccattya
nem...engem zavar..olyna hangja van mintha nem lenne rajta kipufogó...rossz recsegős..na meg alig megy...a gyárival meg mégúgyse látszik, hogy faszán belőttük a dobhoz
ja és mérisnem lehet lukas kipofogóval jönni?
tán zavarja az erdelyibagolyt a lyukaskipuhang?
hát csak ez ilyen fosch műanyag már az elején láttam h egy kis ütés és letörik az egész na mind1 ezerkéccázé kapok másikat most az lufasz