akkor valaki be tudja vállalni azt hogy debből kihúzza a futót,amire ő maga is felcuccol?
vagy mijafaszt kéne
van téligumi garnitúra,de nem találjuk a felnicsavarokat,geci alufelnié meg más kúposságú,azért nincs lecserélve
nekem 3 állásos a futó,de a tesóm kocsiján nyári gumi van azzal lehet ki sem engednek,meg szerintem kell kőcsönadási...,de ha valaki aki még felcuccol rám és van vonóhorgos autója az ki is húzhatna mindannyiunkat
nem úgy volt hogy jan 1 től kötelező a téli gumi románba? valamiről szóltaka hírek régebben...meg alig volt itthon téli gumi mer a sok román felvásárolta a magyar raktárakból vagy mi
na már ma összekaptam a csajossal,a jövőheti hajtás miatt,de mondtam,hogy leszarom 1 héttel előtte bejelentettem és megyek! szal számíthattok rám is! inkább nem megyek a 2 nap,de jövőhét szombat vasárnap nekem mindegy, de csatlakoznék!
kb te vagy az 5. aki ezt kérdi. Emléxel még mikor tavasszal meséltem hogy ismeretlen eredetű anyag van a kipuffkönyéken? Tudod csak a bemcsi gatyó égett rá.....na ennek a nadrágnak mindkét oldalán végig cipzár van. A jobb szárat ugye végig cipzározom, majd belebújtatom a lábam, összehúzom és felhajtom. Meg van egy másik, az meg fel lett vágva és egy csík tépőzár belevarrva.
vagy mijafaszt kéne
van téligumi garnitúra,de nem találjuk a felnicsavarokat,geci alufelnié meg más kúposságú,azért nincs lecserélve