Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor valaki be tudja vállalni azt hogy debből kihúzza a futót,amire ő maga is felcuccol?
vagy mijafaszt kéne
van téligumi garnitúra,de nem találjuk a felnicsavarokat,geci alufelnié meg más kúposságú,azért nincs lecserélve
monnyuk én nyáron is téli gumival jártam, nehogy megcsússzak
nov.1 és március 15 között kötelező a téli guma
nekem 3 állásos a futó,de a tesóm kocsiján nyári gumi van azzal lehet ki sem engednek,meg szerintem kell kőcsönadási...,de ha valaki aki még felcuccol rám és van vonóhorgos autója az ki is húzhatna mindannyiunkat
nem úgy volt hogy jan 1 től kötelező a téli gumi románba? valamiről szóltaka hírek régebben...meg alig volt itthon téli gumi mer a sok román felvásárolta a magyar raktárakból vagy mi
akkor igen 2 ótóval kell menni már annyian leszünk megint
na már ma összekaptam a csajossal,a jövőheti hajtás miatt,de mondtam,hogy leszarom 1 héttel előtte bejelentettem és megyek! szal számíthattok rám is! inkább nem megyek a 2 nap,de jövőhét szombat vasárnap nekem mindegy, de csatlakoznék!
nekem is jó mindkét nap, csak vasárnap legalább tudnék motort mosni világosba, meg rendeberakni a letört alkatrészeket
Nekem is jó mind a két nap.
Én azért ezen a hétvégén még járatgatom a gépet,hagy szokja.
Gabi írta szombatot. Nekem jó az is , meg a vasárnap is.
Ja olvasom,hogy szombat lenne?
Lesz, majd még leszervezzük addig.
Jövőhéten lesz menet?
Ott van Feketeredő fele a dombok tetején, de mint láttad a képeken is, nem volt olyan sok, remélem, h nem lesz több a jövő héten sem.
Hol a hó?
Hahó! ha hó van akkor is
Rendes kis fattyú vagy te Lackóka.
ha úgy piálnál mint én, küldenék egy kis pálinkát a gyógyulásodra te kis faszkópé !
jovo szombat gepeles erdelybe, Csabi jon, Szokekapitany jon , ha ho nem lesz, en meg mindenkepp... :) ;)
aztat
kb te vagy az 5. aki ezt kérdi. Emléxel még mikor tavasszal meséltem hogy ismeretlen eredetű anyag van a kipuffkönyéken? Tudod csak a bemcsi gatyó égett rá.....na ennek a nadrágnak mindkét oldalán végig cipzár van. A jobb szárat ugye végig cipzározom, majd belebújtatom a lábam, összehúzom és felhajtom. Meg van egy másik, az meg fel lett vágva és egy csík tépőzár belevarrva.
Ezt a kérdést tegnap a párom is feltette, aztán már mondta is, biztos elvan szegény így gatyában. No de 3 hónapig?
szebbet
Szép estét
Azon gondolkodtam , h arra a lábra hogy húzol nadrágot? Vagy szoknyában szambázol?