Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi! valaki nem vágja hogy ilyen régi csepel 125-re ami nincs papír,hogy lehet varázsolni, vagy mi kell hozzá,vagy mi az a szürke vagy zöld forgalmi amivel árulják? nem találok rendszámosat!
na megyek szétlájkolom meg posztolom a fészt! jóccakát
értem, úúúúgylegyen
ááá 3 hósan semmiféleképpensenem majd jövő április-május, de akkor egy hónapra
majd lesz látogatás a tankira ha mentek elkérem majd párom faterjának a babettáját oszt azzal átzúzok sámsonkertekből
na hát akkor pontosan úgy viselkedik mint egy jó gyerek ünnepekre lesz hazajövés?
köszönöm kérdésed.. 3 napja azt hiszi kismajom és nem kisbaba, folyamatosan csimpizik, derekam tropán, plusz fogzunk-nyáladzunk-fájahasunk... a többi időben alszik, mosolyog és ha úgy van kedve gájgájozik, mondja a magáét hajnal 2ig...
egyebekben nyugaton a helyzet változatlan... pénz volt, motor nincs talán nyárra lesz valami megtakaritásom megint
hogy vagytok, hogy vagytok?
én is erre gondoltam hogy priv jobb lesz... cicud... freemail... még mindig

Te! Van nekem itt emzétank meg ahho' való szépkormány, rákalapáljuk a labancodra ! Hátra meg felrakunk egy decskát ülésnek meg egy félbevágott válylingot lefenekelve farokidomnak . Szép lesz, mi ?
Ha megyek felétek kipróbálni az endurócuccot, vihetem is magammal a kellékeket, csak szólj !
Igen. Az egyik az enyém.
Holnap megyek érte.
Hát a bokatörés az végül is már okés, csak a lábszáramnál az a tenyérnyi rész ami szilánkosra tört, arra várunk még hogy meggyógyuljon. De a lényeg a vasak még mindig ugyanúgy bennem vannak szeptember 26.-a óta és még nem is lehet tudni mikor veszik ki.
Szevasztok hali amál én úgy tudom van némi változás a végtörlesztésügyben de még pontos dolgokat én se tudok mintha úgy hallottam volna,hogy kitolták 2012 dec 31ig há mert csak csak kattogok . adsz egy mail címet,hogy ne itt off
estét
öcséém az már karácsonyi ajándék meglepetésként szívesen kapnék egyet én is, lenne sírás az biztos
na Zsoltikám! ott van a boltban 2db 450 exc 2012! egy elkelt már karira ajándék lett valakinek... lehet pont a tied? de ha nem ott a másik...de gyönyörűen mutatnak egymás mellett!
Felépűtél már a bokatörésből E?
Ez jó vót.
Szomorú történet lehet a háttérben ,ha el kell adnia
ez a Zóka egykori versenymotorja anno megkapta rendesen
ez már elbírná a nagy segged öcsém!
Okos megközelítés! Bizony,lám mit lehet tenni egy EXC 525-el!
Csííínos! ......Szerintem. Ha megnézitek nem is túl nagy átalakítás.
ha te raktad be, akkor biztos 525 a szíve
visszaolvastam....
6,5be tudnánk kiszállni a végtörlesztésbe, szóval annyi az akciós ára. de már csak 11 nap van beadni az igényt. miért is amúgy?!?
igen...
szerintem ez egy ktm átalakitva ilyen caferacernek