hi! valaki nem vágja hogy ilyen régi csepel 125-re ami nincs papír,hogy lehet varázsolni, vagy mi kell hozzá,vagy mi az a szürke vagy zöld forgalmi amivel árulják? nem találok rendszámosat!
ááá 3 hósan semmiféleképpensenem majd jövő április-május, de akkor egy hónapra
majd lesz látogatás a tankira ha mentek elkérem majd párom faterjának a babettáját oszt azzal átzúzok sámsonkertekből
köszönöm kérdésed.. 3 napja azt hiszi kismajom és nem kisbaba, folyamatosan csimpizik, derekam tropán, plusz fogzunk-nyáladzunk-fájahasunk... a többi időben alszik, mosolyog és ha úgy van kedve gájgájozik, mondja a magáét hajnal 2ig...
egyebekben nyugaton a helyzet változatlan... pénz volt, motor nincs talán nyárra lesz valami megtakaritásom megint
Te! Van nekem itt emzétank meg ahho' való szépkormány, rákalapáljuk a labancodra ! Hátra meg felrakunk egy decskát ülésnek meg egy félbevágott válylingot lefenekelve farokidomnak . Szép lesz, mi ?
Ha megyek felétek kipróbálni az endurócuccot, vihetem is magammal a kellékeket, csak szólj !
Hát a bokatörés az végül is már okés, csak a lábszáramnál az a tenyérnyi rész ami szilánkosra tört, arra várunk még hogy meggyógyuljon. De a lényeg a vasak még mindig ugyanúgy bennem vannak szeptember 26.-a óta és még nem is lehet tudni mikor veszik ki.
Szevasztok hali amál én úgy tudom van némi változás a végtörlesztésügyben de még pontos dolgokat én se tudok mintha úgy hallottam volna,hogy kitolták 2012 dec 31ig há mert csak csak kattogok . adsz egy mail címet,hogy ne itt off
na Zsoltikám! ott van a boltban 2db 450 exc 2012! egy elkelt már karira ajándék lett valakinek... lehet pont a tied? de ha nem ott a másik...de gyönyörűen mutatnak egymás mellett!
majd lesz látogatás a tankira ha mentek elkérem majd párom faterjának a babettáját oszt azzal átzúzok sámsonkertekből
egyebekben nyugaton a helyzet változatlan... pénz volt, motor nincs talán nyárra lesz valami megtakaritásom megint
Te! Van nekem itt emzétank meg ahho' való szépkormány, rákalapáljuk a labancodra ! Hátra meg felrakunk egy decskát ülésnek meg egy félbevágott válylingot lefenekelve farokidomnak . Szép lesz, mi ?
Ha megyek felétek kipróbálni az endurócuccot, vihetem is magammal a kellékeket, csak szólj !
Holnap megyek érte.
öcséém az már karácsonyi ajándék meglepetésként szívesen kapnék egyet én is, lenne sírás az biztos
Csííínos! ......Szerintem. Ha megnézitek nem is túl nagy átalakítás.
6,5be tudnánk kiszállni a végtörlesztésbe, szóval annyi az akciós ára. de már csak 11 nap van beadni az igényt. miért is amúgy?!?