Akkor a defektet nem számítva,elég jó műsor lehetett.
Majd máskor megyek én is.
Bementetek az emberek udvarára rugatni?
Azt gondolták,hogy odébb akarod nyomni a hegyet.
Kimentünk, megálltunk Dernán, szeggyük le a motorokat, nekem első defekt, megczináltuk, elindulunk, Ricsi vezette a sort, ahogy szokta ment át mindenen, bele a legnagyobb gányba , felértünk egy hegygerincre full havas minden. Alapból csak néhány centi hó volt, de akadt pár hely , ahol huzamosabban volt félméteres is , mert összehordta a szél,aztán a déli oldal F.erdő felől az nem volt havas, be is mentünk a kövesbe, meg a borvízhez is, mikor Tomi meg én is annyit estünk meg letörtük a motorunk hátulját, elfáradtunk-elvéreztünk, akkor megindultunk vissza a hegyeken keresztül, mentünk érzésre , de pontosan nem tudtuk , h merre vagyunk, láttunk egy falut, lementünk a dombódalon(valakinek az udvarába)
kinyomtam egy részen a fakeritést, kint vótunk a főuccán, mekkérdeztem 2öreget _hol vagyunk?_ nem tutták megmondani, be vótak baszva mint a kutya mentem tovább, rugattuk a sárba az uccán, látom egy háznál jön kifele két fiatalabb gyerek kérdem Derna merre van? Mutat a házuk mögött a dombon túlra. Mondom neki Engeggy be! Erre má nyitotta a kiskaput, mi meg nyélen keresztül a portájukon, udvar végén fel a dombra, király vót
Majd megleltük Dernát, ott összespanoltam egy egy helybelivel, aki megitta a pezsgőnket, azután azt monta, h mennyünk máskor is, majd vigyáz a motyónkra amíg gépelni vagyunk
Az Európai Bizottság legújabb motorosokra vonatkozó törvénytervezete:
1. 2014-től kötzelező lenne a láthatósági ruházat, minden Motoroson.
2. A 7 évnél öregebb motorkerékpárok nem vehetnének részt a belvárosok
közlekedésében.
3.Tiltanák a járművek házilagos karbantartását, illetve bármilyenolyan berendezés
felszerelését, ami nem a gyári felszereltség része,függetlenül attól, hogy az a
motoros biztonságát befolyásolja-e.
4. Minden újonnan gyártott motorkerékpárt fel kell szerelni úgynevezett fedélzeti
diagnosztikai rendszerrel,amely figyelmeztető fénnyel jelzi,ha nem szabványos
alkatrészt szerelnek a motorra,és a hibajelzést csak a márkaszervizek tudják
orvosolni.Hasonlóan a rutinhibák kódját iscsak így lehetne kiolvasni, illetve
törölni,ezzel akadályozva az esetleges házi karbantartást.
fúúú dehogy nem csak most a kislányom úgy döntött,hogy inkább ne menjünk bulizni de ahogy hallottam a többektől akikkel mentünk volna nem maradtunk le semmiről
Majd máskor megyek én is.
Bementetek az emberek udvarára rugatni?
Azt gondolták,hogy odébb akarod nyomni a hegyet.