Nem is írtam ,hogy rossz!
Csak nekem mindig 4 ütemű motorom volt.
Ezt szoktam meg ezzel kicsit tudok motorozni.
2 üteművel hátrányosabb helyzetben lennék.
Azon többet kell dolgozni.
Én nem veszek 2t.
Nem fogom a dugattyút cserélni benne 2 havonta,meg a fogyasztása is több. Keverni a benzint .
Meg nem is mentem még ilyennel,hogy alsó tartományba gyenge aztán póver nyit és mintha seggbe rugtak volna.
A 4T közelebb áll a szívemhez.
Az a hang mindent elárul.
60ezer ft különbség van a 300 SIX DAYS és SZÉRIA450 közt...MÁR CSAK HA AZ NÉZEM HOGY EGY FELSZERELT MOTORRÓL VAN SZÓ AKKO RIS 3002T FOREVER!
jah és erre már nem kell várni csak bemegy Zsolti a boltba és tolhatja kifelé! és az egy six days,MONDOM MÉGEYSZER HOGY SIXDAYS! MINT A KÉPEN AMIT MuZ LINKELT!
mi szálljtjuk nekik...a 200as a Kántor Gabié lett,csak biztos bent tartja a boltban! a 300as nem tudom kié lehet,volt róla szó hogy Tuba Gabi vesz olyat,de még neki meg van az 530as six days-e...
kérdezd meg őket mi a helyzet vele...honlapon 2480eFt az ár
Csak nekem mindig 4 ütemű motorom volt.
Ezt szoktam meg ezzel kicsit tudok motorozni.
2 üteművel hátrányosabb helyzetben lennék.
Azon többet kell dolgozni.
Nem fogom a dugattyút cserélni benne 2 havonta,meg a fogyasztása is több. Keverni a benzint .
Meg nem is mentem még ilyennel,hogy alsó tartományba gyenge aztán póver nyit és mintha seggbe rugtak volna.
A 4T közelebb áll a szívemhez.
Az a hang mindent elárul.
nem tudom hol tudod beszerezni,de ha sikerül szólj nekünk is!
persze ez is csak annak sok, akinek nincs pénze
jah és erre már nem kell várni csak bemegy Zsolti a boltba és tolhatja kifelé! és az egy six days,MONDOM MÉGEYSZER HOGY SIXDAYS! MINT A KÉPEN AMIT MuZ LINKELT!
kérdezd meg őket mi a helyzet vele...honlapon 2480eFt az ár
eddig is szoptam vele de még fogok is!
Há most meg az egyik karmantyú ereszt!
Nem tudtok olyan helyet ahol lehetne karmantyút rendelni ha netán nem tudnám megoldani?