Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé' vigyázz , hogy fogalmazol...lassan át is költözhetünk...amilyen jó világ vár ránk itthon !

Napszúrást biztos nem kaptok,de legalább hideg lesz !
akkó készítsétek be a combzoknit mert nem lesz meleg
Há , rományok közé
ti merre merre?
Aggyunk hát, me' pik-pakk és jön a nagy orosz tél
Menné'! Lesz gépelés ott is
estét!
ki merre vasárnap? tankin lesz vmi mocorgás? lehet kinéznék
Gondoltam,hogy nagy munkába vagy.
Vasárnap meg adjuk neki.
Holnap még gályázok délig, aztán készülődök a vasárnapi hajtásra
Mizu
Sehun sámli?
najó aludjunk mostmár
Hidegről:
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a presszóban és beszélgetnek.
- Képzeljétek - mondja a fekete -, tegnap este ahogy keféltünk a Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt.
Másnap a barna is mesél:
- Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt.
Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék- zöld meg lila.
- Hát veled mi történt? - kérdezik.
- Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival és én is megfogtam neki és neki is hideg volt.
- És?!
- És mondtam neki, hogy: "Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben, mint a Béláé meg a Zolié.".
Kibaszott hideg van!
Térdeim kivannak!
Nem tudom Viszek egy pár korit, aszt piruettezek neked a patak jegén
Englandiában?!? imádom
http://www.ebay.co.uk/itm/mz-e...
Na jó hideg lett ma reggelre.
Mi lesz Vasárnap? Hóember építés?
Éppen ellenkezőleg. Ha nem volna ez a gecinagy kapzsiság jellemző a mai emberekre, akkor nyugodtan , jóval kevesebb melóból is elélne az átlag pógár.
így kéne élni,csak ha mindenki így élne,akkor sajnos senkinek se lenne munkája,mert mindenkit elbocsájtanának! pedig jól tette az öreg!
Ahogy vesszük. Megboldogult nagyapám a példaképem, aki nem sietett soha sehova, naggyából beleszart mindenbe, amin más felidegesítette magát. El is élt 96 évet, orvos sose látta, csak mikor nagyanyám lehívta, h valóban meghót-e?
én meg majd nem járok minden nap motorral nyáron, hanem csak hétvégén pályázni, vagy erdély felváltva
Látom pozitívan állsz a dolgokhoz.
Nem szarok be, bírom a terhelést, csak kezd már a tököm tele lenni, h a törlesztőrészlet, meg a sárga papirok miatt kevesebb időm jut, arra , amihez kedvem lenne.
Ez az üzemanyag nem nagyon izgat. Majd ha már 2000 lesz egy liter benya, akkor csak kéthetente motorozok, közbe bicajozok meg siklóernyőzök, azok elmennek ingyen is
És mi lesz akkor,ha nem lesz világvége?Dolgozhatsz tovább.
Mit szólsz az euró árhoz ,meg az üzemanyag árhoz ?
Én mindig. Alig várom már , h jövőre világvíge legyen, aszt ne kejjen semmit se csinázni , csak a motort baszkurálni.