Hidegről:
A szőke, a barna, meg a fekete nő ül a presszóban és beszélgetnek.
- Képzeljétek - mondja a fekete -, tegnap este ahogy keféltünk a Bélával, véletlenül megfogtam a golyóit, hát tisztára hideg volt.
Másnap a barna is mesél:
- Képzeljétek, tegnap este mi is keféltünk a Zolival és kíváncsiságból én is megfogtam a golyóit, hát neki is totál hideg volt.
Harmadnap megint összejönnek, hát a szőke feje bucira van verve, kék- zöld meg lila.
- Hát veled mi történt? - kérdezik.
- Az úgy volt, hogy mi is keféltünk tegnap este a Jocival és én is megfogtam neki és neki is hideg volt.
- És?!
- És mondtam neki, hogy: "Jé, a te golyóid is hidegek kefélés közben, mint a Béláé meg a Zolié.".
Ahogy vesszük. Megboldogult nagyapám a példaképem, aki nem sietett soha sehova, naggyából beleszart mindenbe, amin más felidegesítette magát. El is élt 96 évet, orvos sose látta, csak mikor nagyanyám lehívta, h valóban meghót-e?
Nem szarok be, bírom a terhelést, csak kezd már a tököm tele lenni, h a törlesztőrészlet, meg a sárga papirok miatt kevesebb időm jut, arra , amihez kedvem lenne.
Ez az üzemanyag nem nagyon izgat. Majd ha már 2000 lesz egy liter benya, akkor csak kéthetente motorozok, közbe bicajozok meg siklóernyőzök, azok elmennek ingyen is
Napszúrást biztos nem kaptok,de legalább hideg lesz !