olyan messze áll,mint ide nagykáta! találni kéne valami értelmes melót! mondjuk sokat elgondolkodok hogy a dunántúliak mit lopnak hogy olyan sok pénzük van,nem régi motorokat venni!?
Nekem meg a tunying dobomat nagybátyám részegen kezdte el ma hegeszteni, azt olyna lyukat vágott rá, hogy holnap vihetem kipufogóshoz..ha nem elsz kész vasárnapig akkotr felrakom a gyárit..cska azzal gyengébb..meg a hangja is szarabb
na jol megjartad... Holnap meg tudsz venni csapagyat, ha mast nem a cegled utcarol, hungaro rolling-tol. Az tuti nyitva van. Szegeljed megfele, vasarnapra kurva jo idot ir, 15-16 fok.
Csak mekkcsinálom. Vettem uj csapágyakat, erre hazajövök, most nézem, h ebbe a tetves DiD kerékbe elől a két csapágy nem is egyforma. vettem 2db 37es külső átmérőjüt, erre az egyik oldaliba csak 35ös megy bele, a tengelyméret ugyanaz. Hátul úgy néz ki , h fasza minden.
de kurva jól néz ki az a kipuff rajta gecóóó
na úgy néz ki hogy vasárnap nem tudok menni veletek ha mentek,még a fórum olvasásra se volt időm,nemhogy a motort elvinni cimbimhez,hogy átnézze..talán ha ma betudnám vinni akkor vasárnap még nyirturán motorozhatok...de ez se biztos fákken,pedig endurozni van kedvem
jólvan, az enyém rendben van, leolajoztam amit le kell, féklámpa/helyzetjelző is megjavult, nah annak nem tudom mi baja volt... lehet csak sáros volt és nem látszott
Háj gecó!
Imádom az er17 hut
Tegnap hívom őket, négy és feles vastag tömlő kéne 18asba, van? Nincs , de holnap reggel itt lesz. Ma délelőtt bemegyek, a kezembe ad egy 2,7est. Mondom nem ezt kértem. Jó, tudja , de most csak ez van
Nem kell mondom. Erre: délfele itt lesz a vastag, majd felhíí, h menjek érte , hát úgy nem hívott, ahogy én se innen senkit.
Mi a tökömér hírdetnek olyasmit, amit se készleten nem tartanak, meg rendelni se tudnak?
na úgy néz ki hogy vasárnap nem tudok menni veletek ha mentek,még a fórum olvasásra se volt időm,nemhogy a motort elvinni cimbimhez,hogy átnézze..talán ha ma betudnám vinni akkor vasárnap még nyirturán motorozhatok...de ez se biztos fákken,pedig endurozni van kedvem
na húzom is a belem melóba! szevasztok!
Imádom az er17 hut
Tegnap hívom őket, négy és feles vastag tömlő kéne 18asba, van? Nincs , de holnap reggel itt lesz. Ma délelőtt bemegyek, a kezembe ad egy 2,7est. Mondom nem ezt kértem. Jó, tudja , de most csak ez van
Nem kell mondom. Erre: délfele itt lesz a vastag, majd felhíí, h menjek érte , hát úgy nem hívott, ahogy én se innen senkit.
Mi a tökömér hírdetnek olyasmit, amit se készleten nem tartanak, meg rendelni se tudnak?