Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

király dolog részegen hegeszteni. mi a multkor flexeltünk .
olyan messze áll,mint ide nagykáta! találni kéne valami értelmes melót! mondjuk sokat elgondolkodok hogy a dunántúliak mit lopnak hogy olyan sok pénzük van,nem régi motorokat venni!?
motorozok, motorozok...te meg veszel motort? ha jól vettem ki a szavaidból...
Összebarmolom vhogy, abba profi vagyok
mi van kemény,motorozol még?
Vágjááá lyukat a kádba , ,
Pontossan..jól mondom..a legkisebb...egyenlőre
Nekem meg a tunying dobomat nagybátyám részegen kezdte el ma hegeszteni, azt olyna lyukat vágott rá, hogy holnap vihetem kipufogóshoz..ha nem elsz kész vasárnapig akkotr felrakom a gyárit..cska azzal gyengébb..meg a hangja is szarabb
Üdv Az ásztai család legkisebb sarjának!
na jol megjartad... Holnap meg tudsz venni csapagyat, ha mast nem a cegled utcarol, hungaro rolling-tol. Az tuti nyitva van. Szegeljed megfele, vasarnapra kurva jo idot ir, 15-16 fok.
Csak mekkcsinálom. Vettem uj csapágyakat, erre hazajövök, most nézem, h ebbe a tetves DiD kerékbe elől a két csapágy nem is egyforma. vettem 2db 37es külső átmérőjüt, erre az egyik oldaliba csak 35ös megy bele, a tengelyméret ugyanaz. Hátul úgy néz ki , h fasza minden.
más nem üveggolyót bele!
Na he akko, hogy lesz? mekkcsinálod addig?
Melózzáá! csá, majd megyünk még
É meg mozsd nézem, h porrá tört az egyik elsőkerék csapágyam , de már a hátsók is rottyon vannak
de kurva jól néz ki az a kipuff rajta gecóóó
na úgy néz ki hogy vasárnap nem tudok menni veletek ha mentek,még a fórum olvasásra se volt időm,nemhogy a motort elvinni cimbimhez,hogy átnézze..talán ha ma betudnám vinni akkor vasárnap még nyirturán motorozhatok...de ez se biztos fákken,pedig endurozni van kedvem

na húzom is a belem melóba! szevasztok!
akko azt.
jólvan, az enyém rendben van, leolajoztam amit le kell, féklámpa/helyzetjelző is megjavult, nah annak nem tudom mi baja volt... lehet csak sáros volt és nem látszott
Miattam aztán mehetünk, addigra összekalapálom a szaromat.
akkor megyünk vasárnap Zé?
elég szomorú,pedig egy problémát megért volna :(
msn-t használok, cím az adatlapomon
MERT FASZOK
Háj gecó!
Imádom az er17 hut
Tegnap hívom őket, négy és feles vastag tömlő kéne 18asba, van? Nincs , de holnap reggel itt lesz. Ma délelőtt bemegyek, a kezembe ad egy 2,7est. Mondom nem ezt kértem. Jó, tudja , de most csak ez van
Nem kell mondom. Erre: délfele itt lesz a vastag, majd felhíí, h menjek érte , hát úgy nem hívott, ahogy én se innen senkit.
Mi a tökömér hírdetnek olyasmit, amit se készleten nem tartanak, meg rendelni se tudnak?