Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

buzi avgy oszt nem jössz erre sose ősszel muszáj lesz meglátogassalak
én szeressem, jöhet mindkettő!
amikor voltunk a szoboszlói nemtudommin és Zével átmentünk a nemtudomhová, na akkor otthagytam vagy 1 litert valami motoros klubbházba
na..a barackot azt csípom hozhatnál ecce'
hegesztő! kibaszottul jól keresnek nagybátyám hegesztő és 140-150-et keres... ha meg kimész külföldre(család gátol csak) ott meg ennek az 5-6 szeresét
szeder, barack !
most mi az a szakma,ami jól jövedelmező,és ilyen kis parasztemberek is meg tudják valósítani,mint mi?
jóvan Gönc...ott mit termeltek..szedret? fúj utálom
BAGAMÉR nár megint ?!?!É+"?!_?:CF Vdfs
más Vámospércs, meg más Bagamér...itt a földek erre születtek...láttam már pár pércsi tormát...háááát..ah olyan tormáink lennének sztem nem csinálnánk....jaa meg ott gondolom enm fújnak rá vegyszer, aminek 5 literje majdnem 200 ezer ft
na azért nem ha 5 év átlagát nézed, ilyen kicsibe is mint mi csináljuk, van rajta vagy 5 millió haszon..LEGALÁBB...csak évi átlagban nem oylan jó..pl egy 600 ölesre költesz 200-250-et (+ a te munkád amit nem számolsz) és kapsz belőle jó esetben 700-at
jah hozzáteszem minekünk is volt torma pár évvel ezelött, állandóan ott geccsöltünk benne, de a hasznot sose láttuk, cska azt h. mennyire utáljuk a tormát
a beleölt pénzt visszahozza hát érdemes ezért dolgozni rajta?
Jacek is írta hogy odalesz a pííízzzzz
na az biztos, hogy enm ygors... ne meg meggazdagoni sme lehet belőle
hát ha gyorsan akarsz me,ggazdagodni ne tormázz
mi jóság van felétek? Nem tudtok véletlenül olyan helyet ahol ingyen adnak motort,vagy olyan munkát,amiben dől a léééé!?
Jézus zsidó volt
kiről-E?
csüttengeri! valaki tud valami zaftos pletykát mondani?
vederszén
jóéjt
jóccakát
igen.