Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi eddig mindig mindenbe (autó, motor, traktor) az Akku 96 kft-nél vettük, a Széchenyi utca végén jobb oldalt...rendesek, ls nem is drága a bolt
Az még nagyon nagyon messze lesz, lehet addigra már rég elfelejted ezt a fórumot. De te miért is adtad el azt a remek gépet egyébként?
ŐŐŐŐ hol éri meg motor aksit venni? Holnap vennék akut.

Power - akku Debrecen
Összességében jó motor volt,és ha nagyon hülye vagy (már bocs a megfogalmazásért) akkor pár hónap alatt kinövöd! Ha értelmes ember módjára motorozol,akkor egész életen át fog tudni mutatni újat!
Kevés / 5.500/ km-rel lett megvásárolva és 13.000km-rel lett eladva a motor! A 2006-os típus x-től y sorozatszámig erős acélos szabadonfutó görgővel jött ki,és elpattantak a görgő szélei,ami a indítás gátlásához vezetett! Jó gépek,és senkire ne hallgass hogy szar szerviz igényes gépek,mert ezt csak az mondja akinek még nem volt! Ha olyat fogsz ki aminek nem volt gazdája,akkor arra költeni fog kellene,de ez igaz a simsontól kezdve az ufó csészealjig! Kategóriájának legjobb motorja! Mentem már (drz-vel) xt-vel abból a 600-assal és a 660-assal, 610-es husqvarnával,de egyik sincs ott! Nekem 10.000 km felett még gyári volt az első gumi lánc fogaskerék,pedig nyüstöltem az egykerék miatt! Majd néha linkeld be amiket nézegetsz,és megpislantjuk melyik milyen!
nem kell elkérni, le tudtam venni 1 jóminőségű crovával amit bentről hoztam a cégtől már érzem h. nekem minőségi szerszámok kellenek karácsonyi ajándéknak
Holnapra kitalálja Zé mikor hol hogy merre hányra
Na..akkor gőzerővel menj rá a lábgyógyításra, és jöhet a Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen
A DR azért nem marad mert sokára lesz olyan állapotban a lábam hogy betudjam rugdosni, az önindítóra meg nem szeretnék költeni egy vagyont, meg amúgy is havernak már odaígértem 3 kilóba nem akarok variálni. Hát úgy volt úgy volt de meggondoltam magam. Lesz most egy kis hosszú szünet aztán lóra fel jövőre valamikor.
Akkor már miért nem marad a DR? nem úgy volt, hogy végeztél a motorozással?
Jaja venni akarnék egy ugyanilyet de hát az para ha magas.
Tán KTM-et akarsz venni more? Amúgy válaszolok én neked Magas volt a motor, alig ért le a lába..nekem meg főleg km? nem sokat ment vele Roli... Főbb para? amit én tudok az a szabadon futó..annál nagyobb baja sztem nem volt Összességében imádta, és egy hülye állat volt, hogy eladta kb. ennyi
Hellobello ami neked volt KTM annak hány cm volt az ülésmagassága? Hány km-t futott nálad a gép? Volt valami főbb para vele? Összességében megvoltál vele elégedve? Bocs a kérdésáradatér.
Jóvan...elkérem...de úgy néz ki, hogy én megyek hozzád..bár lehet tényleg job lenne ha felém jönnétek, úgyis útba esek..
heh, holnap kérd már el a légkulcsot, lenne kis melom megint lekell kapni a stihlröl a kiskuplungot majd vasárnap elhoznánk ha ugyis megyünk Zével érted remélem megyünk
még jobban
legközelebbi motoros találkozón!
be fogunk baszni mint állat?
ááá...egy üveg whiskey-t nem ér egy csaj se...mondjuk te igen..szal..mikor isszuk meg azt az üveg viszkit?
ott van vigyed,de ha már jössz érte, hozz egy üveg whiskyt nekem,oszt elcsámcsogok rajta!
Nem szeretem az ídességet..kivéve a csajokban..mondjuk tesódat nekem adhatnád
há lehet te tuningdobos dob kell? adok én neked dob(ostortát)
na..annak az árábó má veszel egy rossz babettát, ami emelgeti az elejét ha megtekered
csak csinálgatok most 2db mpb pótkocsit eladásra,aztán idővel lesz belőle egy kis lóvé,de előtte lelni kellene melót! vagy tanulni valamit ami jó melóhoz vezet!
egyszer elmentünk részegen offroadozni, és egy 110 ezer forintos gumát bevágtung drótig a kapartatás közben

jó is részegen ha elindul az ember agya
biztos király...csak ne az én kipufogómon próbálta volna ki pár ezresembe benne lesz mire egy új véget csinál hozzá a kipufogós...szarrá van lyukasztgatva..égetve az egész
KáTéM-el mivan máá'?
É meg a nyáron Kakucson gallyríszegen íccaka nekiálltam szlikbe mintát vágni , másnap fogtam is a fejem
háá' akko' faszbókon mivolt az a motoros kiírás, hogy csiszolás, faszverés..faszomságok -----motor(L) aszittem má' bejött valami biznyic azt ráugrasz valami fasza gépre