Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek! Fontos! kölyök szuka Amstaff kutyus elvihető INGYEN, NAGYON SÜRGŐSEN! Tüzel, és nekünk itt van 3 kan kutya...nem akarunk bajt belőle.. Ha valakinek kéne, szóljon, olvta féregtelenítve..9 hónapos. Kicsit le van maradva a többitől, mert valszeg gilisztás, de már nem akarunk vele foglalkozni, cska húzzon el a háztól
Hy Z!
Holnap jössz,vagy inkább pihi?
Egy olyat kis apró baját fedeztem fel valamelyik nap, hogy mikor egy nagyobb ugratás, kibaszott nagy döccenő után (ahol szinte eltűnik a motor) egy ezred mp-re megfullad, de nem áll le meg semmi, megy tovább.. na meg meg kell tömni a kipuffomat, mert nagyon hangos..lánckerekemen a fogak elég hegyesek már, de bebaszna nem bírna még ki egy ilyesmi erőltetést...egyszer sem akadt még át.. Indulni indul pöccre a motor, sose szarakszik Egyedül a defekttől félek kibaszottul Na meg, hogy tudok-e utánatok menni csapattól függ sztem.. kikkel mennénk? és hova?
Nem kell oda annyi se sztem, csak a pöcsköszörűd legyen műszakilag rendben
Az erdő szélén még nem szednek pályabelépőt
Na berúgó téma valszeg megoldva Már csak a kipufogómat kell megcsinálni csütörtökön, meg pénzt kell összeszednem valahonnan..metr ha 6k körül van akkor kell egy tizes kb. nekem Amúgy Zé...hová mennénk? és kikkel?
komcsiiiiiii....... . cakkom púder
majd fizetsz tormarészvénnyel
ez volt reszemrol 6e, de a feketeerdo 3 bol kijon+benZin a motorba...
vagy huszezer .
Most vasárnap? Ha addig sikerül szerezni egy berúgót a DT-re akkor simán Kb. mipízbe van egy iylen túra? pár ezres gondolom
nem nekem való csirkének való ez...
nagytisztelet nektek
Mit takarod a szemed? Ez még gyorsforgalmi út ahhoz képest, ahova később keveredtünk be.
Az a lényeg, ha van önbizalom. Akkor vasárnap jössz te is velünk románba gépelni
aztaaa...
....... az üvegbe
Raktam már be én is párat, meg egy kis vidit is. Igyátok meg, nehogy belepeníszeggyen az http://youtu.be/j4zGyUhQ1_w
Szasztok!
Ezen a terepen én is el tudtam volna pöfékelni a kis DT-vel...ma a kiszántott föld barázdájában ygakoroltam az extrém endurót...egyre jobban megy
szeva Zéé

A pálesz nálam maradt Mennek felfele a képek nekem is, eltart még 1 ideig mire fent lesz mind.
Jók a kípek E . .
Minden okés , üdvözölnek Téged is.
Fasza időnk volt. Bfüredről átverdőgtünk egy csapáson az Ördögmalom környékére, majd tovább a Várfurasu felé. Nehéz egynyomos út, tele átdőlt fatörzsekkel, sztem még gyalogosok se nagyon járnak arra. Félút körül elszakadt Szőkekapitánynak a kuplung bowdenje, megbarmoltuk, de nem nézett ki stabilnak, ezért visszafordultunk. Le vergődtünk a Dragan patakjáig, onnan a szikláson fel a Vigyázóra, majd vissza le a körgátig, ott ránk sötétedett. Még vagy másfél órát gépeltünk vaksötétben , el is tévedtem, meg hátsó defektet is kaptam. Majd mikor visszaértünk a kocsihoz, bementünk teázni-micsezni a hotelbe.
na...mi a helyzet Erdélyországban ?
asszem még az idén ránézek erre a helyre, jónak néz ki