Gyerekek! Fontos! kölyök szuka Amstaff kutyus elvihető INGYEN, NAGYON SÜRGŐSEN! Tüzel, és nekünk itt van 3 kan kutya...nem akarunk bajt belőle.. Ha valakinek kéne, szóljon, olvta féregtelenítve..9 hónapos. Kicsit le van maradva a többitől, mert valszeg gilisztás, de már nem akarunk vele foglalkozni, cska húzzon el a háztól
Egy olyat kis apró baját fedeztem fel valamelyik nap, hogy mikor egy nagyobb ugratás, kibaszott nagy döccenő után (ahol szinte eltűnik a motor) egy ezred mp-re megfullad, de nem áll le meg semmi, megy tovább.. na meg meg kell tömni a kipuffomat, mert nagyon hangos..lánckerekemen a fogak elég hegyesek már, de bebaszna nem bírna még ki egy ilyesmi erőltetést...egyszer sem akadt még át.. Indulni indul pöccre a motor, sose szarakszik Egyedül a defekttől félek kibaszottul Na meg, hogy tudok-e utánatok menni csapattól függ sztem.. kikkel mennénk? és hova?
Na berúgó téma valszeg megoldva Már csak a kipufogómat kell megcsinálni csütörtökön, meg pénzt kell összeszednem valahonnan..metr ha 6k körül van akkor kell egy tizes kb. nekem Amúgy Zé...hová mennénk? és kikkel?
Szasztok!
Ezen a terepen én is el tudtam volna pöfékelni a kis DT-vel...ma a kiszántott föld barázdájában ygakoroltam az extrém endurót...egyre jobban megy
Minden okés , üdvözölnek Téged is.
Fasza időnk volt. Bfüredről átverdőgtünk egy csapáson az Ördögmalom környékére, majd tovább a Várfurasu felé. Nehéz egynyomos út, tele átdőlt fatörzsekkel, sztem még gyalogosok se nagyon járnak arra. Félút körül elszakadt Szőkekapitánynak a kuplung bowdenje, megbarmoltuk, de nem nézett ki stabilnak, ezért visszafordultunk. Le vergődtünk a Dragan patakjáig, onnan a szikláson fel a Vigyázóra, majd vissza le a körgátig, ott ránk sötétedett. Még vagy másfél órát gépeltünk vaksötétben , el is tévedtem, meg hátsó defektet is kaptam. Majd mikor visszaértünk a kocsihoz, bementünk teázni-micsezni a hotelbe.
Holnap jössz,vagy inkább pihi?
nagytisztelet nektek
Ezen a terepen én is el tudtam volna pöfékelni a kis DT-vel...ma a kiszántott föld barázdájában ygakoroltam az extrém endurót...egyre jobban megy
A pálesz nálam maradt Mennek felfele a képek nekem is, eltart még 1 ideig mire fent lesz mind.
Fasza időnk volt. Bfüredről átverdőgtünk egy csapáson az Ördögmalom környékére, majd tovább a Várfurasu felé. Nehéz egynyomos út, tele átdőlt fatörzsekkel, sztem még gyalogosok se nagyon járnak arra. Félút körül elszakadt Szőkekapitánynak a kuplung bowdenje, megbarmoltuk, de nem nézett ki stabilnak, ezért visszafordultunk. Le vergődtünk a Dragan patakjáig, onnan a szikláson fel a Vigyázóra, majd vissza le a körgátig, ott ránk sötétedett. Még vagy másfél órát gépeltünk vaksötétben , el is tévedtem, meg hátsó defektet is kaptam. Majd mikor visszaértünk a kocsihoz, bementünk teázni-micsezni a hotelbe.