Na mi a helyzet? Ma észre vettem, hogy egyszer át akadt a láncom egy egykeréknél, de laza a lánc.meghúzom hnap..ha akkor is csinálja, akkor megfordítom, ha akkor is akkro kap egy másikat gyorsba, berúgóm, zsém már van..készen állok
erős,de csak a kertben verettem a szomszéd és az egész városrész örömére
ellenőrizni kell a szelephézagot meg a vez láncot amit a 7en meg kell ejteni,hogy biztonságban indulhassak el bárhová is
ugyan olyan yzf250 csak fiatalabb mint amivel a versenyen voltam
hu bazze megint mentek? össze kell kapnom magam elkéne mennem veletek...kén eegy időterv nekem,mert szombaton még meló,de onnan menni kék turára krosszolni egyet,aztán vasárnap meg veletek az erdőre! nekem nagyon adta amikor voltam Zé-ékkel! még egyeztetek a zasszonnyal,mert csak a cigánykodás van,hogy egész 7végén odavagyok gépelni
Holnap mondok bővebbet, és ha úgy van, akkor jöhetsz is érte..képet nem csinálnék ha nem muszáj...átugrasz és megnézed...soványka szegény, mert gilisztás..meg most bele van betegedve a tüzelésbe Rengeteget ezsik epdig, de mégsem hízik..biztos láttad mikor nézted őket
Kéen pár bővebb infó...hogy godnoltátok? Beférek egyáltalán, hajlandóak vagytok magatokkal vinni? Hánykor indulnánk? Ruhát szoktatok külön vinni, vagy csak motoros cucc? Kik jönnének még?
azállat veri egykeréken a kertben
ellenőrizni kell a szelephézagot meg a vez láncot amit a 7en meg kell ejteni,hogy biztonságban indulhassak el bárhová is
ugyan olyan yzf250 csak fiatalabb mint amivel a versenyen voltam
ó he, jó helyeken jártok, én is veretném már neki