Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

konkrétan semmire
külön autocad-el még nemsokra mész
ezaz a lényeg hogy szeretem csinálni, és látok benne fantáziát !
Pálinkát....
minden 90es évek utáni automata gépbe van plc
most felvettem a suliban egy AUTOCAD nevű tantárgyat..számítógépes műszaki ábrázolás, tervezés..ezzel már lehet kezdeni valamit..aztán érettségi után még maradok itt a sulimban mechatronika szakon...aztán abból technikusi ha más nem...ez már így nem rossz
Kabbe :D :D :D :D :D
Hááát ki rendesen, már elég erősen tikk volt a végére, nem gondoltam volna, h ekkora hatalmas ez a Tanki :D De baziijóóóóóóóóóó Nagyon tetszik
11körül mentünk ki, úgyh jha.
jaja.. én nekem ez a második paperom lesz róla, tehát nem újdonság.. és nagyon tetszik,, ráfeküdtem
a tanfolyam gyakorlati helyén el lehet helyezkedni99%ban.. de amugy szinte minden olyan gyárban vagy üzemben keresnek folyamatosan embert ahol PLC van.. és RENGETEG helyen van PLC
gecire nem tudom mit kezdjek magammal,miben lennék jó,és mi lenne az a munka amit szívesen végeznék legalább egy kicsit is!?
és kimotoroztátok magatokat? nem fura elöl ülni a motoron?
merre tudnál vele melózni? van kimondott hely,protekció...stb,vagy csak csinálod,és majd lesz valami?
vannak jó munkák..csak keresni kell
bizony bizony, abba van pénz de a tanfolyam nem elég, abba jobban bele kell ásnia magát az embernek h. midnen problémakört meg tudjon oldani. nekem most meglett 1 3D rajzos tanfolyam, lehet majd dobbantok külföldre pár évre , csak nemtom mikor
ooookés.

Ő csongrádba tanulta, de van a mechwartba is, nekem is megvan onnan az elég szinvonalas
én most PLC programozó vakarok lenni.. menek is majd tanfolyamra..
már van is róla egy papirom

az meg amennyit dolgozik annyit keres,, egy programért több százezret is el lehet kérni,,
gépészmérnök kolégák tudják miről beszélek...
fél kört, aztán lefordultam a haza vezető útra , igyis rámsötétedett, aztán 1-2 fenyvesen is menni kell ott meg koromsötét de 60al küldtem neki, majdnem elütöttem 2 őzet.
Majd írj be ide ha mentek ki megint Tankira.
merre lehet azt tanulni? ő merre tanult?
ismerősöm 800-1 milliót keres,még nincs 30 éves,de már saját lakása van debrecenbe,meg egy m3-as bmw-je,na ez a nem semmi,és emlékszem hogy kis táskával járt be az ékko-hoz tanfolyamra,meg akkor még ladája volt,az is az apjáé
akkor verd ki a faszod oszt feküdj le a gecibe
idenegyere !
Küldtél még pár kört akkor ;) :D

K JÓ VOLT!

ÓrjásDRZ :D
CNC gépkezelő 140-180 között lehet vele keresni, itt a környéken is lásd vámosgép, öcsém majdnem annyit keres cnc gépkezelőként mint én gépészmérnökként