Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula! csak így tovább, gyorsan felépüljééé
mihamarabbi felépülést kivánok és sok kitartást hozzá
Szevasztok. ÁÁ ma voltam kontrollon és és mától le kell tennem a talpam és terhelnem a lábam és és kezdeni járni. Igaz még 2 mankóval de hát már ez is valami.
Mehetünk vasárnap akkor, én ráérek ugy néz ki Zé!
Na..lánckerék lecserélve, kipufogóm szétvágva..holnap megtömöm összehegesztem, és menetre kész a masina
Mizus a kissscsaládddal?
egy jó mitasC02 kell oda erdélybe nektek a sziklásba!
nem fog semmit, de legalább nem törik, nem is kopik! nekem vagy 1,5 évig volt a DR-en de még most is ugyanolyan mint amikor feltettem, itt van a garázsba vihetitek
há milyen állapotú gumival mentél?
Nem sajnálom én rá..csak eddig nem volt rá szükségem, na meg lóvé sem Amúgy a maszkom meg eltűnt..kár ebbe a szar házba bármit is venni..itt minden eltűnik
arra ne sajnáld a pízt, 10ért is érdemes venni, inkább minthogya a térded kimenjen vagy törjön, jah és sípcsontot is véd ez is olyan h. 1x kell beruházni utánna sok évig jó
Rendben..bár nem tom, hogy az mennyit ér..ha megkapom a tormapíízt veszek már egy faaszát
Most csak egy pár csuklós van nekem is, de mintha volna még vhol olyan gumis neoprém, amit csak a térdre kell húzni, addigra előkerítem.
Na meglássuk..már be vagyok zsongva Héjj..akartam kérdezni...nincs egy felesleges térdvédőd kőcsönbe addig? Nekem egy szar van, és féltem a térdem
Azt nem nehéz találni.
Jó lenne azért majd most is bekeveredni 1-2 szopatós helyre...
9-fél 2ig kb 12 km-rt haladtunk, ez mindent elárul... aztán meguntuk h. szopunk egyhelybe és visszafordultunk, temposabb részeket kerestünk persze az se volt szoft, mert focilabda nagyságú sziklákon verettük fel a motort a Vigyázó tetejére. a hátsógumimrol leszakadt vagy 20 bütyök
hát azt láttam elég komoly helyeken jártatok, még így képről is látszik. élőbe meg gondolom még
jóvan Zoli, de ha most nem érek rá akkor jövövasárnap vagy szombatra áttudjuk pakolni? 1-2 nap és megmondom jo-e a mostvasárnap
a mostani az nem szoft volt hanem kibaszott hard na majd látjuk mi lesz a hétvégéből
szoft enduró gyerekik, az kéne nekem motort adjatok!
Okéjs
Oda. Ott felveszlek, majd az időpontyot még leegyeztetjük
Rendben... Meg van becílve.. Gabihoz kéne mennem? oda jössz vagy mi lesz?
Főnix meg én megyünk, uccai ruhába megyünk , ott veszünk fel jelmezt. Szoft endurózni megyünk, ha lemaracc megvárunk, ha lerobbansz, elhúzunk.