Szevasztok. ÁÁ ma voltam kontrollon és és mától le kell tennem a talpam és terhelnem a lábam és és kezdeni járni. Igaz még 2 mankóval de hát már ez is valami.
egy jó mitasC02 kell oda erdélybe nektek a sziklásba!
nem fog semmit, de legalább nem törik, nem is kopik! nekem vagy 1,5 évig volt a DR-en de még most is ugyanolyan mint amikor feltettem, itt van a garázsba vihetitek
Nem sajnálom én rá..csak eddig nem volt rá szükségem, na meg lóvé sem Amúgy a maszkom meg eltűnt..kár ebbe a szar házba bármit is venni..itt minden eltűnik
arra ne sajnáld a pízt, 10ért is érdemes venni, inkább minthogya a térded kimenjen vagy törjön, jah és sípcsontot is véd ez is olyan h. 1x kell beruházni utánna sok évig jó
9-fél 2ig kb 12 km-rt haladtunk, ez mindent elárul... aztán meguntuk h. szopunk egyhelybe és visszafordultunk, temposabb részeket kerestünk persze az se volt szoft, mert focilabda nagyságú sziklákon verettük fel a motort a Vigyázó tetejére. a hátsógumimrol leszakadt vagy 20 bütyök
nem fog semmit, de legalább nem törik, nem is kopik! nekem vagy 1,5 évig volt a DR-en de még most is ugyanolyan mint amikor feltettem, itt van a garázsba vihetitek