Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek! Én is most értem haza. Vasárnap merre lesz a menetelés
meggyüttem, 1,5 órát mentem terepen majnem végig csutka gázon, kíííszen vagyok de várom már a vasárnapot gyerekik
"Motoros baleset lassítja a forgalmat a Mester-Böszörményi út kereszteződésében."
mivanmámegint?!?
Változott! 2-kor tali! aki jön de nem ér oda dobjon egy sms-t bevárjuk!
A lányoknak 2x kell bizonyítaniuk, hogy nagyok: amikor leszoknak a cumizásról és mikor vissza...
Akinek van kedve délután egy kis guruláshoz, az fél 3-kor jöjjön a Veres Péter koli mögé (agrár)! Tokaj vagy hasonló lesz :) 704222137
én is...jóccakát embörök
na én is lépek, jócakát
még aztán, még aztán
tehát akkor ?
nekem több nem is kell bőven elég...egy mechatronikai állásban úgysem sokat kell majd használnom de még kitudja mi elsz mire én a sulit elvégzem
jójó, de az autocad csak alapismeretnek jó a rajzolás világában már ha érted mire gondolok
hát én eztet nem értem...eddig bárkit kérdeztem, azt mondták, hogy csináljam mert jó...(olyan embereket akik benne vannak ezekben)
az biztos jóó..jó a neve..szal biztos keresett
az autócad 2D-s amit ki tudsz terjeszteni 3D-re
de olyan programot tanulj amivel eleve 3D-be rajzolsz, az a valami, sehol nem használnak már autocad-et
És csomó kis rejtett része is van amugy amit nem biztos h. bejártatok. ' nap nem elég rá h. midnenhol járj

NA jóéjt mindenkinek
az autocad az 3D-s...pontosabban lehet benne tervezni 3D-ben is...sok midnenre lehet hazsnálni, ah van mellé egy jó szakmád
gazdaságinformatikus leszek kéremszépen. ponnjó, mer se nem közgazdász, meg se nem programozó
vmi 3D-s programottanulj inkább Solid Edge vagy Unigraphics NX
mit tanuuusz?
próbálkozik az ember..
micsoda rímek

megyünk mi is külföldre, világot látni
meg egy kis pénzt összelapátolni

a télen végzek ha minden jól megy, aztán meglátom mennyire semmire való lesz ez amit tanultam ha bnő végez, megyünk mi is külföldre, világot látni meg egy kis pénzt is jó lenne összelapátolni
Mechatronika mellé akarom külön egyértelmű, hogy semmire nem emygek vele