azzal már nagyjából igen...de még azzal is húzósan..sok múlik a technikán... na meg azokat forgatni kell...ilyen téren nem jó a 2T...ha egy hegyen inkább csak nyomatékon felpötyögsz az jobb, mint nyélgázon menni felfele..ha elkapar a kerék akkor véged...
pedig én meg mindig elájitom itt a falusiakat, tegnap is kérdezték, mi vót?, mondom :szétrugattam egy kisebb hegyet, meg eltérítettem egy patakot is a menetiránytól
Ahhoz képest, hogy kis pöcsköszörű..egész jól..kicsit kevés volt a motorerő...pár hely már kifogott rajtam..de ez az én tudásom hiányának is betudható valamelyest...szal..összességében a nagy próbát kiállta..kéne egy fasza krusszgumi hátra, azt lehetne veretni vele lájtiba
Ááá...nem...kérdezték páran, hogy hova vittük a motorokat...mondtam, hogy oda, és annyi...nem részleteztem..faxnak van kedve mesélgetni..az meg, hogy szarni vertem, az enyhe túlzás
na a nyíl utcán azt mondják cserés lesz a hűtő mert nem tudják javítani... vagy 3 csatorna kiszakadt....
megveszem kiszeher hűtőit azt vhol megmókoltatom a töröttet azt eladom piripénzért vagy marad tartaléknak....
amúgy hűtővédő ér valamit ilyenek ellen?
megveszem kiszeher hűtőit azt vhol megmókoltatom a töröttet azt eladom piripénzért vagy marad tartaléknak....
Zéééé az az ordítás!