Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel beszéltem zé vel invitált,mennék is nagyon,de már megint eladtam a motorom
mondtam,ha kell az utánfutó szívesen odaadom haverságból,csak ha nektek megéri eljönni érte,meg majd visszahozni,de persze ha kintre mentek akkor kell egy kölcsönadási szerződés is szerintem...részemről nem akadály!
igyekeznék motort venni,de vasárnapig kb 10% esély van rá...ha lenne is,akkor vasárnap kroszolnánk nyirturán,mert oda fektetnek egy kis pénzt a pálya megcsinálsására!
képeket lőjjetek!

Ricsi? mi lett a lábaddal? Motor azért még marad? tudok rá vevőt...nem magam,de akár még engem is érdeklene...bár 525...
tudhatnád csak vicceltem...sokmindentkilehetnéznibelőlem... de ezt azért nem
csak két hónap után szeretnék friss levegőn2óra hosszat barinőzni... ennyi
dehogy nem, há ez nem olyan vicces
Ma temették Super Sic-t .
sosem értetted a vicceimet
na peeersze.... . . még szerencse hogy az asszon nem olvasgatja eme oldalt .
szerinted miért van az apja?!? amúgy sztorno lett, majd hétvégén
estét
Na a sok lábsérült eee.
Vasárnap megyünk, Zé is mondta h. vigyünk téged is, de ott akkor keményen kapja majd a dt üzembiztos állapotban van most? nem szeretném ha lerobbannál

Elöbb voltam Tankin, kintvolt Apraszaki + Szandra01 Dumáltunk azt jöttem, most értem haza
Melyik nap mentek, és milyen terepre..lehet mennék én is
na a Draganhoz megyunk, jon Ze is. Meg valaki innen esetleg?
nabasszus hogy sikerült?
én is hasonló cipőben járok, ugyhogy megértem...
Igen van bajság vele
Lehet szakadt a szalag
Az tökéletes!
De feketeerdőtől 15 km-re bármerre jo már!
jó, akkor mint tapasztalt erdilyi motoros mondj 1 helyet ahol érdemes motorozni nekünk :D esetleg a Dragan tó környéke?
láttam vmi bajság lett térdeddel, remélem semmi komoly. jobbulást!
na akkor lesz már itt annyi drz-s az elég jónak tűnik, meg a srác is elég gondos, az alapján amiket ír fórumra.
A lényeg: Ha nincs ismerősöd és nem tudják hogy mész meg ütheted a bokád
elvileg igen, ma voltam nála, ment 1 kört megint a drz-mel, nagyon tetszik neki.
mibaj lehet? tán védett ott is vmi? vagy a cigányság?
Mondtam már Zé-nek is hogy ne menjetek oda mert bajság lehet belőle!
akivel voltunk sv-vel? láttam a bizniszt, összejön?
ha igy folytatjuk venni kell 1 lószállitót ennek a sok motornak, mert haver is most vesz a hétvégén drzt ugy néz ki végre
hát igen, mennék is elhiheted remélem jövő őszre már minden lesz, motor is, láb is remélem nem nagyon ugranak meg az árak tavasz fele, meg a télen még nemigen jön össze egy jófélére való