Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, hát akkor ez kilőve
remélem ez jó a zenyémbe link itt is csak drz 400 van simán
jah az nem jo nekem, meg van vhol roncsolodva belül a bowden és szorul...
ara gondoltam hogy a régibe csinálni bovdent, ha a ház jó. én nekem forrasztva volt a kuplung bowdenem, bírta teljesen jól

sima drz-vel meg sztem a berúgós változatra gondol, feléjük az a sima drz400.
The DR-Z400 has been produced in four variants:

DR-Z400 - kick-start, not street legal
DR-Z400E - electric-start, not street legal (US), street legal (AUS)
DR-Z400S - street legal
DR-Z400SM - Supermoto, street legal, comes standard with 17-inch (430 mm) sportbike inspired wheels, oversize front brakes and USD forks.
jo midnen, a hülye amcsi azt mondje ez nem jo se Sm-re se E-re csak sima DRZ-re
de én olyat nem is ismerek..... tudtommal a 3 változat van E, S, SM de ezek szerint nekik van vmi másféle....
látom neked nem annyira jó bowdenházad jó?
jobbestét
hát reménykedem ha nem jó felgyújtom az egész kócerájt már
jóestét!
hát most nem tudsz vele mit csinálni..reménykedj, hogy a kuplung szett jó
addigmeg szétbasz az ideg megint h. tehetem vissza a régi bovdent remélem a kuplung szett jó lesz mert ha azt is vissza kell küldeni agyfaszt kapok
1 hét mrie visszamegy..meg a pénzt mire visszautalják..vagy 2 nap..már akkor nem mind1 az a 3-4 nap?
kicserélik, de 1 hét mire visszamegy, meg még 1 hét mire megjön, lehet inkább visszakérem az árát
csuma
nem tudsz rajta csalni? máshol elvezetni? ilyesmi? vagy küldd vissza..kicserélik azt
hello
én meg mingyá felrobbanok, 3-4 centivel rövidebb bovdent küldtek
nekem is simson helyett/után lesz ez a kövi lépcső...
70éves koromra el is érek a 600-asokig
még most is jó lenne egy ilyen itt a faluba lemenni tejért meg kenyérért tehát a simson helyett
én még 27évesen is
14 évesen ebbe voltam belebuzulva !
na csak jó a kicsi
a legfaszább ötvenesek
jó hogy mondod most találtam egyet itt a közelben...
http://www.ebay.co.uk/itm/Derb...
csak szerintem hat nap alatt lesz ez még 5 kiló is... na mindegy azért megfigyelem kiváncsifáncsi leszek
A derbit DRD,sendát jobban tudom ajánlani, mint a gilerát. Haveromnak DRD-jevan és hajtja hajtja és még mindig hajtja.......üti - veri semmi baja. Mifelénk kedvelt motor fiatalok körében a senda. + sok alkatrész van hozzá....
http://www.gumtree.com/p/cars-...
na emmeg túlmelegszik...
hát nem tudom