Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd érdeklődd már meg azt az öreg iparost h. dolgozik-e még...
100km debrecentől
Ettől rosszabbat is megcsináltak már a hűtősök.
áááá talán lehet jobb lesz ha bontottat találsz rá kicsi pénzért....
A házgyári benzinkúttól 108km.
jók a képek ez is jó kis hely ez milyen messze van
vááá a te motorodat láttam a bódénál úgy 1 fél 2 körül .
én is úgy látom hogy a csatornának lőttek.
megprobálok 1-2 helyet, de sztem 2 csatorna is összeszakadt az alján... meg ki is kell egyengetni....
Szia!
Látom, a napotokat elrontotta ez a törés! De inkább ez...
Valószínüleg javítható, Nyíl utca-hűtőjavító-, vagy én is tudok neked segíteni alumínium hegesztésben.
Keress bátran!Üdv:Péter
Jó vót egyébként. Még én montam neki, h szétment a hűtője, mer verte volna tovább. Azután meg mentünk Ricsit kicibálni a patakbúl
dikk az szopás
csefácse?
azt a jó nagy cumi
áhh baszki ez a leggecibb dolog...mert ha tényleg már nap végén baszik be egy ilyen,de hogy alig mentek ááh de kár bazze
hátha orvosolható,ha más nem akkor használt ebayről esetleg bontó,am a supermoto topicba egy srác bont egy komplett működőképes drz-t...még őt is meglehet kérdezni
asszem egy wr450et vett és a drz meg elbontja...van egy galéria is neki fent
megyek mingyá azt kiszerelem a hűtőt, azt meglátjuk javítható-E... remélem igen, mert ha nem akkor mocskos zsebbenyúlós lesz...
sztory, volt 1 szélesebbb patak, kifele magas partoldal sziklákkal, több helyen át lehetett menni rajta, egyik helyen viszont a másikoldalt kurva nagy gödör volt, na nekek ott sikerült felugratni a partra, motorfennakadt és eldoltem... az idomrögrzitő csavar meg benyomta a hűtőt és eltört ahogy a képen látszik... nem tudom mibe ütöttem bele, szikla vagy föld, de az idom nem sérült
kemény 14km-rt mentünk összesen , még ha motoroztunk volna 1 jót.....
na írjárok már mi vót? micsináltál te ezzel a tunying géppel? javítható vagy csere?
jó volt am?mennyit sikerült menni?elég volt? Jacek hogy teteszett a terep?bírta a gép?
nem rég bújtam elő én is elég jót gépeltünk turán ahomokba
teljes megsemmisülés
. . na had kopjék akkor .
pedig jó lenne
jaceket meg se merjük kérdezni mi történt a kis DT-jével