Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beleraktam már 281km-t a DT-be..nemsokára be lesz járatva heee...vagyis hát járatás..máma már terepeztem meg keróztam vele nem bírtam emgállni
na csá, ki merre gépelt a hétvégén?
láttam, jófasza. Na lépek aludni. jó8
Rendben!
Hétfőn vissza térünk rá:)
hát ez kész
na még egyet az ize kedvéért
http://youtu.be/rix9jdU0qw0
a 45-dik másodperctől érdekes http://youtu.be/ruCC6R6IBqo
Ricsi...Yamaha DT 80 LC2-höz tudsz rendelni alkatrészt? Kéne pár cucc
Jó neked... Mi is megyünk elvileg nemsoká valahova..anyám a románba akar menni a medvebarlang környékére
egy kicsit lazítani a caláddal... . Noszvajon arrafelé jó a bor . .
szeva hát hol voltál? én meg bebasztam tegnap mint a szeg..még most is piás vagyok kicsit....na meg másnapos
Szevasztok remeeek . nem sok minden történt itt se míg oda voltam .
No azt hiszem megtaláltam a probléma forrását. Amit Józsitól vettem dobot, valszeg nagyon fojtatlan és ez a baj, most visszatettem a gyári dobot és ezzel nem volt gond. Megkell majd tömni amit Józsitól vettem, mert full üres, semmi nincs már benne.
Öregemébe és az enyémbe sincs pumpa!
Igen, de a tietekben AC pumpa nyomja a benzint, itt pedig csak a szabadesés vagy hogy is mondjam.
Esetleg át kellene fúvókázni. Az üzemanyag szűrő biztos nem okoz ilyen gondot a fatergépébe és az enyémbe is van de akár ki is veheted és úgy is kipróbálhatod.
Semmi probléma, csak nyugodtan. Alapjáraton csavarok följebb, jelenség megmarad cserébe üresben nagyon magas az alapjárat. Ma voltam szerelőmnél, adtunk neki még kaját. Ha elvettünk tőle, indulás után egyből leállt, ha meg kis gázt húztam durrogott. Lehet hogy még több kaja kéne neki?
Nincsen mit,használjátok egészséggel
Már bocsi h így kívülállóként beleszólok.
Nekem a ZZR-rem csinált ilyet. Mikor rendesen be van melegedve egy kicsit tekertem az alapjárati csavaron és jobb lett. Illetve ha nekem ez nem oldotta volna meg a dolgot és azon gondolkodtam h lehet keveset kap. Szép a motorod annyit hozzáfűznék h a régi hátsó gumival vagányabb volt.
Szevasztok

Lenne itt 1-2 dolog, tudnátok-e hozzáfűzni valamit.....
Ma hancúroztam a géppel kicsit szoboszlón és azt tapasztaltam, hogy egy egy kereszteződéshez vagy lámpához érve, behúzom ugye a kuplungot, lassítok, váltogatok vissza és rohamosan leesik az alapjárat, volt olyan le is állt, ha még leállás előtt odarántok hirtelen picike gázfröccsöt, szintén leáll, csak akkor nem teszi ezt ha óvatosan húzom a gázkart. Egyébként megállás után, üresben van fasza alapjárat. A másik, hogy egy egy intenzívebb kigyorsítás után mikor visszacsukom a gázt, fennakad a fordulat, ilyenkor behúzom a kuplungot, húzok egy kis gázfröccsöt és egyből "lezuhan" a fordulat. Ez esetleg csak bovden szarakodás lenne vagy más? Már nem egyszer olajoztam a bovdent, nem érzem hogy szorulna vagy fennakadna. A tank és karbi közt van egy kis benzinszűrő, ez nem folytja le kicsit a folyamatos üzemanyagellátást? Ennyi lenne, ha van ötletetek írjátok.
köszi Balu