Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hee Nóbi...MIT fogtam neked
Jól emgy dolgod vazze amúgy sajnos holnapra mondja erre a hidegfrontot..hátha késik kicsit amúgy punnyadok..holnap nekem is pihenős nap van...
NA szeva!
Nem sok semmi, pocolok... holnap szabi, go nyírbátor és süttetem a seggem egész nap a strandon, legalábbis remélem, hogy nem ér még ide ez a nyamvadt hidegfront...
Felétek?
Szevasz Titi! Mizu van? minden rendben?
Adjon az Isten emberek!
Feltöltöttem az esőáztatta, de annál jobban sikerült találkozónk képeit...
www.abranyilovagok.hu
jaja, iszunk hányunk belefexünk
jóvan, majd jövőhéten beugrok
elhiszem...én is szeretnék fele annyit elérni...nagyon tisztelem mindenért... amúgy finom a söröcskéd..köszi ezt a medencézős bulájt meg megbecíljük, viszek egy rekesz sört azt elfogyasztjuk
Nem tartok,de gyere nyugodtan mert lesz nálam,hozatok a sráccal többet is
Zé szerencsés ember, amiket mesélt az úton románból hazafele remélem negyede összejön az életem során mint neki eddig összesen
Fizetek én nem egyet...tartozok már annyival, hoyg egy rekesszel vehetek Na ettől nem kell félned, hogy olyan mint a betonkeverő
Nem kellett. Maj fizecc egy sört
Hát én is iszonyodnék, ha olyan lenne a zasszony , mint a betonykeverő
Zolibáttya...még egyszer kössz a lehúzót..remélem nem kellett amíg nálam volt Ha megyünk ősszel tankira vagy románba akkor nem cska szóban köszönöm meg..kapsz valami ajándékot, mert már kurvasokat segítettél rajtam amúgy he...igazán szerencsés vagy, hogy ilyen szemrevaló asszonykád van
tartotok 20A-es biztosítékot? mert beugrok érte ha van
akkor írok egy új adásvételit,holnapi dátummal! csak holnap mennénk tokajba robogókkal,meg ETz-vel és ha igazoltatnának,nem szeretnék 30ezres csekkel hazajönni
köszi
Aznap, amikor köttetett az adásvételi. Olyat kell írni, h jó legyen
hali!nem tudjátok,hogy kismotorra mennyi időn belül kell kötni biztosítást? kedden vettem egy robogót,de még nem kötöttem rá,van e valamennyi kis türelmi idő míg megköthetem?
hát hajrá hajrá, én ma is egykerekeztem városba hazafele
első lábtartó 5000, visszapillantó 7000 sugo-nál. Kicsit várok hátha kapok kedvezőbb ajánlatot.
taposó az mi? sugomotornak van tán visszapillantója
Inkább under tail, taposó, meg visszapillantó amire szükségem lenne.
ugyan itt tört meg az enyém is. F2 és F3-hoz is van ilyen idom az apróban !
Ideje lenne megtanulni mán a kerekezést.