NA szeva!
Nem sok semmi, pocolok... holnap szabi, go nyírbátor és süttetem a seggem egész nap a strandon, legalábbis remélem, hogy nem ér még ide ez a nyamvadt hidegfront...
Felétek?
elhiszem...én is szeretnék fele annyit elérni...nagyon tisztelem mindenért... amúgy finom a söröcskéd..köszi ezt a medencézős bulájt meg megbecíljük, viszek egy rekesz sört azt elfogyasztjuk
Zolibáttya...még egyszer kössz a lehúzót..remélem nem kellett amíg nálam volt Ha megyünk ősszel tankira vagy románba akkor nem cska szóban köszönöm meg..kapsz valami ajándékot, mert már kurvasokat segítettél rajtam amúgy he...igazán szerencsés vagy, hogy ilyen szemrevaló asszonykád van
akkor írok egy új adásvételit,holnapi dátummal! csak holnap mennénk tokajba robogókkal,meg ETz-vel és ha igazoltatnának,nem szeretnék 30ezres csekkel hazajönni
köszi
hali!nem tudjátok,hogy kismotorra mennyi időn belül kell kötni biztosítást? kedden vettem egy robogót,de még nem kötöttem rá,van e valamennyi kis türelmi idő míg megköthetem?
Nem sok semmi, pocolok... holnap szabi, go nyírbátor és süttetem a seggem egész nap a strandon, legalábbis remélem, hogy nem ér még ide ez a nyamvadt hidegfront...
Felétek?
Feltöltöttem az esőáztatta, de annál jobban sikerült találkozónk képeit...
www.abranyilovagok.hu
Hát én is iszonyodnék, ha olyan lenne a zasszony , mint a betonykeverő
köszi