Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg azt, me a mútkor a végére majnem elhagytam az egész kipufogórencert. Hiába na. Olyan erő van a blokkba, h szétver maga körül mindent.
ja igen!
Mit kell hegeszteni?
a pitet?
Mámint a sógornéni?
Nem én mentem érte, hanem a zasszony, mert pot vót dóga Debibe, én meg közbe motrot szerelek
nálad a kis csaj?
Örökifjú vagy
Akkor ha fasza lett a gép, mozsdmá csakis 1keréken!
örülök!
Jöttem haza, Tiszafüredről. És Böszörmény-Balmazújváros között szar az út. Valószínűleg kanyarba megbillent a sátor,pokróc,hálózsák és a szar út szétrázta az egészet. Utána hálózsákot begyűrte az undertail, meg a kerék közé. Hátsó kerék blokkolt 100 méteres fékcsíkot húztam, utána mikor elfogyott már a lendület keresztbe álltam és lerepültem a motorról. Ami felidegesített, hogy jött szembe 2 autó, még csak nem is lassítottak, csak 300 méterrel arrébb leeset sátramnál
Amennyiért megveszem, a hozzávaló szereket, annyiért csak megcsinálja egy hozzá értő ember is. Nem sok anyag kell hozzá.
Nem olyan nagy sérülés az,szerintem is meg tudod csinálni otthon,csak először ne élesben próbáld ki.
Mi történt egyébként?Neked nem lett bajod?
te is megtudod csinálni a kossuth utcán a vörös templom mögött van egy autofesték bolt, ott kapsz üvegszálas gittet (edzővel), bekutyulod és magadnak is megcsinálhatod, kb 15-20 perc után csiszolható....
Sziasztok! Ismertek valakit a környéken, aki betudná foltozni ezt az idomot?
Én szeretnék kicsit öregedni vagyis öregebbnek kinézni, mee marhára rühellem ezt a 16 évesnek látszó fejem.
Hello

Ki lett cserélve végre a vez.mű lánc a gépbe, jó is lett bele. Köszi még egyszer, hogy segítettél beszerezni.
Mikor jössz a civisvárosba? Én olyan du 2-3 környékén vagyok ott, me akkor van dógom, meg felveszem a sógornőmet.
Roland Simon Mesteruram...hogy lehet neked ilyen jó nő testvéred? nem hasonlít rád
Nekem is van benne elfordulás gótló..legalábbis az elsőben...de magamnak csinálom...3 gumizó vas kell hozzá..vagy spajszer..de azzal óvatosan
Köszi a segítséget! Amugy van benne elfrodulásgátló szóval lehet h mégis gumishoz kéne vinni...
Köszi mégegyszer!
én dobom úgyis sztem..fogd meg magadnak... am én nem kapok belőle az a baj...az anyjáék utálnak mer' motoros vagyok..a szemük elé sem kerülhetek..nem, hogy a pénzük elé
Gyááááá! ,
hát, kár lett volna kihagyni abba a kánikulába, és még a lábad se kellet lepisálni
de csak is a dzsipszibíícsen! ,
de a fürdést meg preferáljuk
1 hónapra nyaralni. te jó isten . hová kellett volna születnem ?
Ez így igaz Holnap vissza viszem a lehúzót héj..majd kora délután, hogy merre vagy