Jöttem haza, Tiszafüredről. És Böszörmény-Balmazújváros között szar az út. Valószínűleg kanyarba megbillent a sátor,pokróc,hálózsák és a szar út szétrázta az egészet. Utána hálózsákot begyűrte az undertail, meg a kerék közé. Hátsó kerék blokkolt 100 méteres fékcsíkot húztam, utána mikor elfogyott már a lendület keresztbe álltam és lerepültem a motorról. Ami felidegesített, hogy jött szembe 2 autó, még csak nem is lassítottak, csak 300 méterrel arrébb leeset sátramnál
te is megtudod csinálni a kossuth utcán a vörös templom mögött van egy autofesték bolt, ott kapsz üvegszálas gittet (edzővel), bekutyulod és magadnak is megcsinálhatod, kb 15-20 perc után csiszolható....
én dobom úgyis sztem..fogd meg magadnak... am én nem kapok belőle az a baj...az anyjáék utálnak mer' motoros vagyok..a szemük elé sem kerülhetek..nem, hogy a pénzük elé
Mit kell hegeszteni?
a pitet?
Nem én mentem érte, hanem a zasszony, mert pot vót dóga Debibe, én meg közbe motrot szerelek
Akkor ha fasza lett a gép, mozsdmá csakis 1keréken!
Mi történt egyébként?Neked nem lett bajod?
Ki lett cserélve végre a vez.mű lánc a gépbe, jó is lett bele. Köszi még egyszer, hogy segítettél beszerezni.
Köszi mégegyszer!