ápol rendesen és nem piszkol...viszont cserébe jó sok kell belőle amúúgy most mondtam, hogy ha vársz fújás után akkor minimálisan piszkol...fogsz egy zsepit azt letörlöd azt a kicsit
Én Yamalube-ot vagy mi kárót vettem most legutóbb, a 700 km alatt, amit az új géppel megtettem, nem nagyon kellett (volna) fúkálni, de én azé' adtam a szájának .....mondjuk nem egy száraz spray, kell neki a száradás, de utána több száz km után se mutatta, hogy kellene neki még .
Ha a fújás után egyből mész vele akkor elég sok..de ha vársz vele kicsit akkor csak minimális mennyiség..amúgy meg nem mind1 mennyi hullik a felnire? letürlöd oszt csumivan cserébe a láncod normálisan ápolva lesz..és nem elhanyagolható, hogy szerintem az ráa sem rossz
Cső Lacc koma. Figyu már ez a dry lube neked mennyi ideig "tartózkodik" a láncodon? Én nem tom, nekem 50-60km oszt fínylik a lánc. Nem győzöm fújkálni. Viszont a felnin csepp sincs.
Nekünk úgy van, h reggelkorán 1szabadedzés, aztán vmikor délelőtt egy időmérő, majd délután két versenyfutam. A két verseny összesített eredménye alapján számolják ki a helyezéseket.
és nem, nem mindegy hogy mennyi megy a felnire. mert elindulok valahová és már mocskos motorral érkezek, amire én allergiás vagyok
Öreg vagyok mán
Hogy vannak a versenyek?