Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kimegyek az utcából már akkor tiszta por minden és ragad a láncra, Zé is megmongya mien por van itt nálunk majnem elakadt a futóval
ápol rendesen és nem piszkol...viszont cserébe jó sok kell belőle amúúgy most mondtam, hogy ha vársz fújás után akkor minimálisan piszkol...fogsz egy zsepit azt letörlöd azt a kicsit
Én Yamalube-ot vagy mi kárót vettem most legutóbb, a 700 km alatt, amit az új géppel megtettem, nem nagyon kellett (volna) fúkálni, de én azé' adtam a szájának .....mondjuk nem egy száraz spray, kell neki a száradás, de utána több száz km után se mutatta, hogy kellene neki még .
ez is ápol rendesen
és nem, nem mindegy hogy mennyi megy a felnire. mert elindulok valahová és már mocskos motorral érkezek, amire én allergiás vagyok
Maj' ha bent vagyok azt mondod merre vagy
nekem láncról nem nagyon verte le, ellenben én annál inkább fújtam össze-vissza
Ha a fújás után egyből mész vele akkor elég sok..de ha vársz vele kicsit akkor csak minimális mennyiség..amúgy meg nem mind1 mennyi hullik a felnire? letürlöd oszt csumivan cserébe a láncod normálisan ápolva lesz..és nem elhanyagolható, hogy szerintem az ráa sem rossz
Biztos leszek, majd monnyad ,h hol ütközünk!
Igen igen, ez az oldala nagyon tetszik.
Felnire mennyi hullik belőle?
He..aszongyad, hogy csütörtökön bent leszel-é Debrecenben? Felveszem a nőt oszt visszavinném a lendkerék lenyúzót
én csak azért használok ilyet mert ez nem verődik le. nem lesz koszos a kerék.
Akkor nem csak én sokallom. Lehet én is másfajtát veszek akkor.
Haggyámááá'
Öreg vagyok mán
ÓÓúúú hee..mitittál? Mán írni se tudol
Jácek
Így van. Jakec mongya jól
Csákó Karcsi MOL-os láncspray-t vegyél..nekem az vált be a legjobban, nem kell gyakran fúúni és a hatása is megfelelő
hát kipriccoltam má egy dobozzal. kell fúni rendesen . lehet nem ez lesz a következő sprém hanem valami fehér teflonos
De általában minden kategóriában délelőtt edzések , délután versenyek vannak.
Cső Lacc koma. Figyu már ez a dry lube neked mennyi ideig "tartózkodik" a láncodon? Én nem tom, nekem 50-60km oszt fínylik a lánc. Nem győzöm fújkálni. Viszont a felnin csepp sincs.
Nekünk úgy van, h reggelkorán 1szabadedzés, aztán vmikor délelőtt egy időmérő, majd délután két versenyfutam. A két verseny összesített eredménye alapján számolják ki a helyezéseket.
Na akkor 12 után a családdal kimegyünk megnézni
Hogy vannak a versenyek?
nem hát de olyan kemíny vagyok, hogy én csapnék a villámba..nem ő belém
akkor nem baszott picsán a villám