Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvanaz. A vadászat soxor jobb mint a zsákmány
hát nem úgy alakult nna Elment egy hétre nyaralni..hazajött 4 napra, ebből2-t pihen..erre mondom neki, hogy holnap jó lenne találkozni..aztmondja hát nem biztos...viszont pénteken pakolnak és szombaton indulnak 1 hónapra nyaralni..na mondom figyelj tudod ki az anyáddal szórakozzál..mész el egy hónapra, és még találkozni se akarsz mikor itthon vagy..ha meg félrekúrok akkor meg sír a szád...ez nekem így nagyon tetszik... szal ha ma este azt mondja, hogy holnap akkor holnap már más nőm lesz amúgy meg nem akarok én megöregedni, de nem lehet ellene mit tenni de a faszt avyg et szenilis..meg öreg...majd ha 80 leszel...akkro leszel öreg
Pfff. A múthéten montad, h mekkora komoly kapcsolatba vagy , ez most tutti tartós lesz ,
Háát bammeg én is szoktam lottózni, csak legtöbbször elfelejtem még azt is megnézni, h nyertem -e vmit?
Sose öregeggy meg, me tiszta szar szenilis vén baromnak lenni e
Nem..csak úgy néz ki, hogy szingli leszek ismét...oszt jöhetnek a nők megint De amúgy lottózni fogok mert úgy néz ki, hogy szerencsém avn az iylenekben...mindkét motorostalira megnyertem a jegyet amin idén voltam
Két gumiszerelő vas kell, meg egy nagyobb kalapács. Én is magamnak szerelem meg.
Tán nyertél a lottón?
Adol kőccsön?
a h.mászást, meg a gyaloglást kihagynám inkább
Mit vigyorog a szád he? Nekem is vigyorog most
jó komoly.
jól meg mozagatott minden izomtokat, motorozás, hegymászás, gyaloglás........
Magadnak nem az igazi, mert nem olyan egyszerű,főleg ha van benne elfordulás gátló. Gumis a megoldás csak előtte tisztázd le vele ha kiszakítja jöhet az új belső bele és persze ingyen. Maradj ott mellette és nézd hogy a felnidet ne sértse meg,meg ne szakítsa ki a belsődet főleg ha vastag van benne
én a múltkor vettem egy ilyen peremvédőt, igy nem sérül meg a felni a feszegetéstől.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
És kell hozzá vmi különleges szerszám? v mire érdemes odafigyelni ha magamnak akarom csinálni?
Nekem ott is kiszakították a belsőmet
a vámospércsi út elején lévő gumisnál figyelnek a motorfelnikre, mivel a srácok is motoroznak, eddig nem volt rossz tapasztalat bár én enduro gumit itthon cserélek inkább
Gyakorlatilag majdnem mindegy mert a gumisok leszarják a felnidet és hogy kiszakítják-e a belsődet!
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak
sziasztok!
ha tudtok segítsetek legyetek szivesek!
Enduro kereket szeretnék átgumiztatni sztetek hol érdemes megcsináltatni?
Köszi, üdv Gergő
Nem az én drz-be volt!
Az enyém E betüs volt és abba eleve ilyen van!
Ez egy wr426-ba volt
Kipróbált állapotban van
mien állapotban van? a te drzden volt? vagy hogy került az hozzád amúgy?
sztem augusztusba megveszem tőled, el ne add
Majd szólj ha neked kell,mer az enyém megvan és nem hirdetem
az jó ár, de mire nekem kéne nem lesz meg
ráad mi hülyék gyalog mentünk vissza érte, azt hittük közelebb van, közbe volt egy 5-600m-re visszafele a hegyre séta fél óráig tartott
fcr39 az aproban 40ftééér
szevasztok,
csaptam már egy kört a városban a kisótóval, hát ezzel nem az igazi de legalább sántán is tudok vele közlekedni