Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon könnyű bekeveredni olyan helyre, ahonnan nincs visszaút. Képzeld el a következőket , fával sűrűn benőtt hegy, közte letört ágak, földből kiálló gyökerek, vegyesen kövekkel- sziklákkal, plusz még a sok éve ott rohadó avar. Na ezen juss fel olyan 40fokos szögben( nem úton és nem ösvényen). Mi Gabival és Ádámmal hárman már csak az utolsó százpár métere értünk oda segíteni, Ricsiék azelőtt már kitudja mennyit vonszolták, amíg felborultak vele, elfogyott az erejük és várták a segítséget.
Nem mondom , h ebből áll ki az egész nap, de egy kis figyelmetlenségért cserébe ilyen árat kell fizetni.
Mivan he? mindenki alszik?
háááá.
e van jó megcsináltam magamnak.
Láttam durva helyeken voltatok igazi kihívós. Láttam írtad hogy egyik motort 4- en mentettétek majd beszartatok. hát milyen helyen volt ez el sem tudom képzelni
most? elment már a vihar
nemtom
benne vagyok..mikor csináljuk? viszek sört
lehet leleocsolom benzionnel azt a fát oszt felgyújtom, akkor nem kell felvágni jösz át jacek, sütünk szalonnát
jaja
ha villám lett volna azt meghallottátok volna akkor medence egyben..ez a fő...
szerencsére a szomszéd fele dölt és nem a medencébe fasz tugya h. a széél vagy a villám csapott bele, kettétört 2m magasan elég csúnya látvány föleg h. a héten azt el kéne takaritanom onnan
Villám vagy szél?
Montam, h kivágatom
hogy, hogy kettébaszta? legalább bele esett a medencébe egy darabja és kiszakította?
azt a kettébaszott fűzfáját neki !
na baszátok meg, kettébaszta a vihar az udvaron a fűzfánkat, pedig hatalmas volt
nem drágább de több kell belőle.. amúgy nem nyígok asse' tom mija
nem drágább ez sem mint a másik.

ne nyigjál
akarja a faszom megmagyarázni..én csak elmondtam a véleményemet meg a tapasztalataimat..költsed a pénzed akkor a másik fajtára..legalább kevesebb marad benzinre..de a felnid biztos tiszta marad ha tologatod a motort az udvaron
úgy legyen ahogy. nem máshogy
Azt számoltad hogy az egy flakon dry lube kb hány km-re volt elég? Gyorsan fogy de csak jó, fene se tudja hogy legyen.
ki az a margit?
ÚGY ÁM
migiri