"Gecibe már...mindjárt veszek valami nagy geci motort azt megyek motorozni a faszomba...mióta nem motoroztam már egy jót...meg nem si fogok egy ideig...pénz híján...meg mert a motor bejáratós "
ezen nevettem! mondtam neked hogy kérj valami simsont valakitől! én is a robogóval rémítgetem a vadakat a gúthon nap mint nap amíg nincs röfögősebb járgány a portán! kúrva jó néha még mondogatom magamnak,hogy minek másik,mikor ezzel még jobban megedzem magamat,( és még hogy élesítsek a helyzeten,protektort se veszek fel,mivel nincs ) nem oda találták ki a gépet,így embert próbálóbb a helyzet! )
nem is az irigykedés..hanem ez a egci tehetetlenség...ebből van elegem nincsen pénzem...várok egy melóra már mióta emiatt nem megyek máshova...és baszom itthon a rezet...
Gecibe már...mindjárt veszek valami nagy geci motort azt megyek motorozni a faszomba...mióta nem motoroztam már egy jót...meg nem si fogok egy ideig...pénz híján...meg mert a motor bejáratós
ezen nevettem! mondtam neked hogy kérj valami simsont valakitől! én is a robogóval rémítgetem a vadakat a gúthon nap mint nap amíg nincs röfögősebb járgány a portán! kúrva jó néha még mondogatom magamnak,hogy minek másik,mikor ezzel még jobban megedzem magamat,( és még hogy élesítsek a helyzeten,protektort se veszek fel,mivel nincs ) nem oda találták ki a gépet,így embert próbálóbb a helyzet! )
Háá mifolyik itt? NA majd írtok ha fáálkeltettek meg ilyenek!
Tán tandemugrani voltál Szoboszlón?
Időközben rájöttem, h szaporodnak a képek(nem vok nagy internetmágus).
Kiszaladok lengyelbe, köv hétvége ismét otthon, remélhetőleg. Ha netán esne a eső, erőnléti tankizásba benne lennék.
Majd kereslek hétvége fele!
Jó8!
Ez te vagy? mit keresel te a levegőbe?
Mennek felfele a képek, csak sok van és nagyok... éjfélrefennvan
Majd töltsd fel a képeket, csorgassam kicsit a nyálam.
Vigyázz! Fertőző! Megízleled és vissza vágysz!
Kb.2hét múlva mehetnénk egy karikát Pócson is!
Tartanál élménybeszámolót. Azé' én sem unatkoztam túl sokat a hétvégén...
Jók legyetek, tűzök tova!