Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az folyik, h megyünk össze-vissza gépelni, amíg Te nem motorozol
"Gecibe már...mindjárt veszek valami nagy geci motort azt megyek motorozni a faszomba...mióta nem motoroztam már egy jót...meg nem si fogok egy ideig...pénz híján...meg mert a motor bejáratós "

ezen nevettem! mondtam neked hogy kérj valami simsont valakitől! én is a robogóval rémítgetem a vadakat a gúthon nap mint nap amíg nincs röfögősebb járgány a portán! kúrva jó néha még mondogatom magamnak,hogy minek másik,mikor ezzel még jobban megedzem magamat,( és még hogy élesítsek a helyzeten,protektort se veszek fel,mivel nincs ) nem oda találták ki a gépet,így embert próbálóbb a helyzet! )
mivan héj?
hááááááááájjjj lekéstem.
Háá mifolyik itt? NA majd írtok ha fáálkeltettek meg ilyenek!
nekem most mind1 lenne, hoyg mit csinálok...csak ne üljek itthon egyedül ilyne dög melegbe...
Na jóccakát srácok
Nekem már az alkeszkodás se adná,úgy elfáradtam
Minnyá' megyek azt berugok valahol..nem gyün vélem valaki?
A végén a cigánybícsen is májerkedhetet vóna vele.
szép helyeken jártatok az biztos! kösz a sok képet
na meg asszony felbaszta az agyam...és most előjött minden..
nem is az irigykedés..hanem ez a egci tehetetlenség...ebből van elegem nincsen pénzem...várok egy melóra már mióta emiatt nem megyek máshova...és baszom itthon a rezet...
tudtam h. irigykedni fogsz, Zé aszongya eljöttél volna 1-2 hely kivételével mindenhol a dt-vel
aztuti
Gecibe már...mindjárt veszek valami nagy geci motort azt megyek motorozni a faszomba...mióta nem motoroztam már egy jót...meg nem si fogok egy ideig...pénz híján...meg mert a motor bejáratós
Ez után a tanki nem kihívás.
Tanki kizárt, olyan porvan megfulladunk
Háj!
Tán tandemugrani voltál Szoboszlón?
Japp, próbálkoztam fennt maradni, de lehetetlen...
Időközben rájöttem, h szaporodnak a képek(nem vok nagy internetmágus).

Kiszaladok lengyelbe, köv hétvége ismét otthon, remélhetőleg. Ha netán esne a eső, erőnléti tankizásba benne lennék.

Majd kereslek hétvége fele!

Jó8!
Csá Csabi!
Ez te vagy? mit keresel te a levegőbe?
Mennek felfele a képek, csak sok van és nagyok... éjfélrefennvan
Hy!

Majd töltsd fel a képeket, csorgassam kicsit a nyálam.
Vigyázz! Fertőző! Megízleled és vissza vágysz!

Kb.2hét múlva mehetnénk egy karikát Pócson is!
Tartanál élménybeszámolót. Azé' én sem unatkoztam túl sokat a hétvégén...

Jók legyetek, tűzök tova!
Akkor jó
elég hát, 3.ba mentem fel azon a nagy kaptatón feketeerdőn