Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a hatötvennel, mer' ha elkerekezem ríszegen , akkor sem nagy a kár
utánfutó geci
nincs azzal gáz. engem egyáltalán nem zavar.. meg szerintem mást sem. én amint mondtam egyedül a robogót nem szeretem.. vélemény.. ennyi kész
Utánfutóról jut eszembe geci Ma vitte fater a futónkat műszakira, azt nem ment át mert a gyökér csávó akinél volt egyszer mert eltört valami része, kicsiszolt az alvázszámból több számjegyet Azt mondták, hogy vigyük KPM-hez, rendőrségi ügy lehet belőle mert, hogy nem-e lopott meg faszom...másik helyen azt mondták, hogy üssük bele megint a számot, vigyük vissza azt át is ment
Jobb ha nem foglalok állást itt csopper-ügyben
Zéé amúgy te mivel jössz erre a debreceni murira? Rencámos motorral, vagy hozod ótóval? Ha rencámossal akkor az utca berggel vagy az eresvével?
Valaki tud eladó utánfutót? Ha igen írjatok légyszi 2m*1,2m lenne az ideális vagy valami hasonló. Szóval mennyi a csizma ára?
nem is volt több sm?
nehogy azt hidd, kb 80 csopper lehetett a többi túra, sport, vagy 10 simson, meg pár robesz meg az én sm.-em
Mond ezt még egyszer, mond ezt még egyszer, hogy, hogy mii..mond még egyszer ha mered te faszfej bazdmeg, mond még egyszer ha mered
akkor pláne jóó..
mondom úgy hogy se csopperrel se nagyrobogóval nem mentem
hogy mi?

csoppernemszerető ember
én szeretem.. persze nekem nem kéne de a faterét néha lenyúlom.. nem rosz az .. én nekem inkább kéne mint egy robogó! mert a robesz SOHA
nekem van egy csopperes haverom...utcabeli srác..ábrányi lovagok motoros egyesületben van benne, ők szervezik az ábrányi murit rendes srác...vele is ittunk tavaly
hogy mííííí?
nem is jó az a dcsopper majd ha öreg leszek.... SE
még egy nagyccm-es robogót is jobban elfogadnék
te nagy anti csopper ember vagy má rájöttem
csak leszünk tán 200-an
Pontosabban vagy 20 motor és 180 csopper.
ha annyian lennénk mint a felvonuláson voltunk már az is zsír lenne, több mint 200 motor