Jó estét mindenkinek! Tegnap mociztam picit de rágyöttem hátsó gummát kell vennem kanyar középnél tör kifele a hátulja sőt 3 vissa 2 mocifék sitálgat a kicsike! Orvosolom a problémát s hajrá! Várom türelmetlenül a DR és a DRZ-s Kollégákat. közös gurulásra
én egy zsír új pár üzemórás crf450el basztam magam hanyatt 5ikben volt már sebesség, húztam még egy kövéret aztán majdnem odavert, elengedtem a gáz azt vártam milesz be is csokiztam, örült vóna a tulaj
én meg a cora parkolóba kerekeztem egy kis robesszal, elég jól ment vele..aztán nagy gázt húztam a fékről emg lecsúszott az ujjam, szal hátradöltem..szerencsém volt, hogy kis könnyű motor volt azt tudtam irányítani hátsó keréken, így semmi baja nem lett
én is szoptam már kölcsön motorral nem egyszer egyszer egy gyereknek épp akkor szakadt a gázbowden mikor kölcsönadta, meg imuéval is döltem egyszer sajna, ott el is repedt vmi idom ha jól emléxem
Valaki tudna vmi infot írni erről a tanki pályáról, esetleg vmi weboldal, vagy hogy hol van ez pontosan.Köszi!
nesze kőcsöntalicska
ez kimaradt