Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Add kőcsön a Berg traktort, lealázok vele mindenkit, a milliárdos fődíj meg az aranybúl készült kupát meg neked adom
Eccer ílünk. Vagy megaggyuk a módját, v vín szarosként bánkódhatunk.
Te mán tucc ílni tezsvír . .
Mennék egyébként, csak pont aznap lesz egy pukibájk -verseny is Kecsón, onnan meg ha jó az idő, megyünk tovább a Pancsi-ringre supermotyó- napra
puca, ha be tudom karbulálni a DT-t addigra afszául akkor 90%, hogy nevezek gyere csak gyere
nemhogy te is neveznél jó kis háziverseny lenne belőle szólok Szőke kapitányéknak is
pucuru,nemhogy beneveznénk,futón elvinném az mz-t!
ha megdöglik,nincs abból semmi,de legalább megpróbáltuk,végigmegyünk,leégetjük a kuplungot stb...
kétezeröt fabatát hallottam, ebben benne a kajajegy is. Nem tétel.
mennyi dolcsi?
Terepmotorral. V amivel ugy érzed , h megfelel a buckákra.
ez csak mz!
amúgy mivel,meg mennyiért lehet nevezni azon a bizonyos 16.-án?
Csóri ETZ
Egy főtengőzés-egy gépelés
Mi ez, motogépé-bájk?
én is csapattam egy akkorát hogy -2 kiló,csak előtte meg kellett főtengelyezni a gépet!
Hát ha nem csak jóindulatból mondjátok, hogy jól tolom, és a motor is zsír lesz, na meg én sem balfaszoskodom el akkor van rá esélyem, hogy ne legyek uccsó
szerintem simán oda is verhetsz pár motorost a détével
én beállítottam, emrt nem akart indulni tél elején..
ha már megyke akkor nem nézőnek..ha meg nem indulok akkro nézőnek se megyek.. am sztem nevezek, ha addig sikerül zsírul belőni a motort
nekem meg pont most a jó jó időbe, mivel én nem tekergettem el ősszel
jah, jössz majd tankira jövöhéten nézőnek?
Háj
Mizu emberek?
Motoroztam ma si egy kicsit, most zaba aztán nekiugrok szétszedem a karbit, beállítgatom, mert ahogy itt a jó idő kezd genyózni.
jah, köszködtem helyette mással
akkor már jó helyzetben voltál hogy ilyenekkel nem kellett küszködni
én nem, de úgy vettem h. szét volt baszva és megtette az előző tulaj...
figyu már,te is leragasztattad azokat a csavarokat,ami a típushiba miatt előjön?