Mondjuk azt hozzáteszem, hogy ezek az elkövetkezendő 4 évben kiszolgálnak és addig biztosan nem kell/fogok venni semmi cuccot. Én ha megveszek egy 16E ft értékű cipőt, nekem az is 4-5 évig bírja, míg sok embernek max 2 év. Külön van egy cipőn télre meg nyárra. Amit nyáron hordok adidas cipőt azt még 2007 februárban vettük és semmi baj, még a talpa is alig kopott. Még 2 évig biztos meglesz igaz ez is egy 17E-es cipellő.
ne izéjj má. ez tényleg komoly.. már talán börtönbe is vannak.... a két elkövetőnek enyhén csúszik a kuplungja, sárgalaposak.. az áldozat meg buzi de megunt a a baszogatást
Az is jó lenne ám. Csizma márka válogatja, pl Trace-ből meg Forma-ból 42-es kell, viszont az Axo-ból a 41-es is elég volt. 26cm talphosszúságú a megfelelő.
az is 1 megoldás ha megveszed a drágát csak akkor vigyázni kell rá, én pl egy évbe 1 farmert veszek.... simán kibír nálam 2-3 évet is, ami már rojtolódik az meg jó lesz itthonra munkásnak
most meg basztattam a motort kicsit, és nagy megdöbbenésemre cserélni kell jövő hónapba az sm szetthez a láncot mert már annyira megnyúlt nesze neked gyűrű nélküli lánc... de a következő x- gyűrűs lesz
meg kb 2-3 darab van amibe járok debrecenbe, itthon leveszem munkásba, munkajhelyen leveszem, csere munkásra, szóval nem nagyon kopik úgyse az utazás alatt