Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavaly nem lemondtam hanem tavaly mondtam hogy MOST megyek.. de megoldom.. itt is kicsit meg ott is de a debreceni bulit sem kéne kihagyni
cbr klub-cbr klub...minek oda menni?
Kipróbáltam a DT-t..de még délután józanon
majd lemondod idén is
az a baj hogy ez a majori találkozó pont akkor van amikor a cbr klub találkozó oda meg tavaly bejelentkeztem.. de valahogy megoldjuk..
Sztem meg annak is örűlt a pali, h legalább a détéjét nem vitte el tesztelni a két ríszeg marha. Mit számít már az a kis pálesz?
ő adta azóta is haver
gondolom annak nem volt kurvajó akinek a piját megittátok és később ott kereste
mondjuk mi nem igazán ismertük egymást körtisszel..oszt a végén hót részegen cska együtt kerestük a KTM kulcsot na meg egy DT-s srác fütyülősét ittuk..vad idegenekkel kurvajóvolt
hát igen ,ez csak ugy jó ha olyan társaságba vagy akiket ismersz... és lehet bulizni, piálni, hülyülni
Reméltem is
Nekem adja..azzal a sok hüyle állattal vagyok, töménytelen mennyiségű piával, és az életemimmel: nők, motorok..kell ennél jobb? de csak ah jó a társaság
Erre a fesztiválra megyek én is ha minden jól alakul oszt én is tervezem az alcohol pusztitást!
Lehet h megyek.
Am ez a motorostalálkozás nekem nem annyira adja. 1évbe 1is elég.
Az se olyan már mint régen.
Milyen árban lenne az a csizma?
jól látom bicikli? az az én asztalom
jah, de oda lehet biciklivel
Én is úgy gondoltam Június 1.-2.-3.-án jösztök ábrányba? Körtisszel ott is kíszre isszuk magunkat
haggyálmán..terep...örülni fogok, ha a terelővonalat látom..nem, hogy mág a fákat is megtaláljam
hát ja
nehogy hozzad.. nem hiszem, hogy jól érezné magát..te betegre iszod magad ő meg ott ül egyedül szegény?
majd terepen együnk haza, panoráma úttol tudom az utat
Hát odamegyek péntekre, aszt addig leszek, amíg be nem visznek a detoxba