Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod, nekem meg a legdrágább farmerom 6 ezr, és a motorozáson meg nem spórolok
nem is azért írtam ezt, hogy olcsóbban fogok öltözni...tényleg elgondolkodtam rajta, hogyha nem lenne ennyi, vagy olcsóbban lennének akkor lenne pénzem pl egy fasza bukóra, krossz cuccra..vagy ha elrakom akkor pótolna a motorba..
jóvan e amit le írtál abban nincsen semmi rossz. rám is rámférne hogy kicsit normálisabban öltözzek. de egyszerűen nem érdekel. van 2-3 pulcsim, amint leveszem megy mosásba. aztán ennyi. nem szar cuccok csak nem sok
Nem azír mondtam ám, hogy rajoljak..nem szokásom...mostantól olcsóbban fogok öltözni, oszt elsz pínz motorozásra
jóvan Pöcök
Tudtam én, hogy Gönc tele van buzikkal
Faszt vagyunk kulákok...cska adok magamra (divatos vagyok ) Ami sokszor a motorozás kárára is emgy, emtr vagy nincsne pénzem tankolni, vagy nincsen pénzem motoros cuccra Most van avgy 5-6 farmerem, a legolcsóbb sztem vagy 5-6 ezer forint volt. Van csomó pulcsim 5-10 darabja... Mennyi pénzem lenne motorozásra ha ezek nem lennének
lehet Gönc benne lesz a hírekben. két csávó megbaszott egy harmadikat.
mifelénk az ilyeneket kulákoknak hívják nekem 1 db nadrágom van ami 5 ezerbe került meg 4 munkásnadrág. 3 napot vagyok iskolába, amint hazaérek öltözök munkásba, úgyis mindíg szerelek.. a nadrágra való pénzt meg elbaszom a motorra
hanyas a lábad? új cross csizmátt akarsz? vagy jó egy szuper állapotú használt is?
Nekem minden gatyám kb. ilyen áron van...volt már 25 ezer forintos farmerem is...elestem benne motorral és kiszakadt
annyiból már crossgatyát is veszel
12 rugó? akkor visszapattansz ..
Volt de eladtam. Hát ne adj isten elesek, nem lenne jó kilyukadna a 12 rugós farmerom.
volt krossz nacid nem? eladtad? am miért lenne túl drága? mi baja elsz attól, ha motorral ülsz?
Ha minden igaz holnap hozza Józsi. Igaz csak nincs farmerom. Ami van az túl drága hogy motorra fölvegyem. Majd veszek hamarosan valami krossz nacit meg csizmát.
Dobbal mivan már? Ha más nem akkor farmer..még az is jobb mint a melegítő
Nincs más. Max boxer vagy rövidnadrág van még.
Vót eszed suhogós bemcsibe kimenni motoroznyi
Na már tudom a kipu könyéken mi az az ismeretlen eredetű anyag. Csak a melegítő nadrágjaimnak a szára olvadt rá.
ügyes vagy
győzikelabirintus?
aki keres valamit egyszer csak megtalálja
amúgymeg az ismerősömismerősénekazismerőse