Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem
legeccerübb, ha nagy a csimma, akkor nem vágja a körmét pár hónapig, aszt az kompenzál egy méretet
hosszú.. végig éri a vágányt
oszt egy kis zoknival hogy törlöd ki a seggedet? túl kicsi
hülyevagy? az nem puha..a boxer alsóm legalább puha volt... mit csináltam volna? szarjak be? mire hazaértem volna biztos beszalad
ZOKNI .. abból van kettő is..
vagy ki kell nyomni purhabbal és akkor nem kell tömni, az legalább felveszi a láb alakját rendesen
Haverom meg vonaton a törölközőjét. Én ha természetben vagyok és nincs más akkor útilapu vagy kukoricalevél.
én egyszer elhasználtam a boxerem egy környéki endurózás során, mikro rájött
Szerintem is jónak kéne lenni ha a te kis töpszli lábadra jó. Okés.
vagy vesz alá egy balettcipőt.
aztán ha rádjön a szarás, lesz hova nyúlni
majd kitömöd papírral
he. na lehet hogy jó lesz
hétvégén körbefényképezem a mostani állapotát aztán beszélünk
Enyém 26cm és vékony.
miért pont könyv? pizzás doboz nem jó? az van a koleszban, könyv nincs

25 cm de számít az is milyen vastag a lábad . pl lehet neked olyan dagadt hogy csak egy vödörbe fér bele
hát . azt nem garantálom akkor hogy jó. de méretezek. ha meg olyan állapotban lesz a vasad hogy mész vele messzebbre is.. én el tudom intézni hogy bekerüljön nyiregyre itt meg tudsz próbálni...
Tedd két könyv közé a lábad. Értelemszerűen az egyik a lábujjadnál a másik a sarokrésznél legyen. És mérd le így hogy melyen hosszú a lábad.
41-es cipőim vannak.
szerintem nem kivehető.. de simán el lehet dönteni..

hányas cipő van a lábadon,? a csattal annyira össze lehet húzni hogy kicsi 42 től a közepes 43 ig jó én sem próbáltam mielőtt megvettem és minden cipőm 42 es...

de lemérem neked valahogy ha érdekel
Majd ha csizma közelben leszel és kivehetős a talpbetéte mérd már meg. Így számozás alapján nem lehet eldönteni.
jónapot fiatalok
aha.. a kivehető része.. arról is van képem otthon... nem nagy cucc 500 forintos tétel asszem..csak falun nincs.. én nem is használom, ha kéne már vettem volna. 42-43 lábra jó
Az a durva pont ma néztem ezt a galériát. Azt hittem már rég eladtad. Jól emléxem hogy valamiféle csat van letörve róla?