Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerős
SZÍÍÍP
a két véglet
Na az egy kivitelezhető időpontnak néz ki. Csak szerelőmön múlik, majd megmondom neki, hogy csipkedje magát.
jóvan, akko meg a jövöheti versenyre várunk szeretettel nézőnek legalább
Jöjj ha ráérsz a gyönyörű kis Dokival szivesen megnézném élőben
Nekem még nem aktuális, míg nincs leszervizelve addig nem szeretnék vele "messze" elindulni csak itt kolbászolgatok 5km-es körzetben, hogy mégis csillapítsam a vágyam. Mához egy hétre viszem szerelőhöz, sajna csak akkor ér rá. Remélem azon a héten végez is vele és nem ül rá. Aztán tőlem bármikor bárhova, akár a térképről is lemehetünk.
oké, majd Debrecenben a diószegin találkozunk vhol, merrt ott lesz kis dolgom, de 5töl mehetünk estig
Szkáárcsi jelenkezz, jönnél te is?
Oke Gabi híjjuk Karesszt is ha ráér had dörömböljenek a szépségek remélem összejön!
Nem tudom hazahozni, a táskámba nem fér, a fejemre meg nem húzom, mer hülyének néznek. A héten már nem megyke motorral debrecenbe mert genyózik..jövőhéten viszont tuti...akkor inkább jövőhéten, oszta kkor az egyiket bele a táskába a másikat meg a karomra
Jah hogy azt nevezik tanki pályának,Köszi!
A zegyiket a fejedre húzod, a másikat meg a fa..odra
Előbb póbázd fel, h jó-e, aszt majd kiegyezünk valami aprópízbe.
Semmi web
1 krosszpálya, meg pár homokbucka. A város szélén van a Sámsoni út végén.
De hogy hozok haza 2 bukót baszod? Mennyibe gondoltad a fekete shirot, meg az egyik krosszbukót?
csütörtök közös gurulás 5től?
Ááá, semmi. Csillagfínyes íccaka van.
Hónap vagy Debibe? Bedobom a tragacsba, amivel meggyek, aszt ott lesz.
hátha nem
itt egy darab vihar nincsen, és szerintem nem si lesz..kimentem boxerbe, nem fáztam, szél se fúv, semmi
majd fizetheted a servicét!