Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahhaaaaa
Ne törjem meg a csendet még jobban, aszondod?
há' mit te?
Ezaz, Mi van? Mikó kell má mennem fuvaroznyi?
itt vagyok má énis Szkárcsi mivan a géppel?
dolgoztam itthon
Mivan héj? Csönd van
Csákó Janika ment a mail
okés vágom
Mint mondtam én mostanság csak egynapokra megyek, lehetőség szerint minél közelebbre, mert másik nap ki szeretnék menni Kunmadárra.
Majd ha jó idők lesznek, akkor megyek messzebbre , több napra is, mert kint akarok éjszakázni a vadonba, ahol senkit nem zavarok, meg engem se zavar senki.
Hát az is családi program.
ma szóba került a szombat osztályfőnökömnél..és krédezte, hogy miért nem megyek...mondom családi program..erre osztálytársam benyögi..peersze..motorozni megy a köcsög...na mondom a kurva anyád ofő nézett egyet
jaja, sarazunk
Csákó!
Na mizu? Szombatból sarazás lesz úgy látom
rám gondolt
2 napos lesz a buli! Gyere oda. Nem tudom kire gondolsz Gabi alatt
fasza, akkor majd nyomatjuk nyáron a huligánkodást
hi, nekem nem jó az a hétvége, majd csak összehozzuk vmikor h. jó legyen mindenkinek
Köszi! Köv. hétvégére befűzi Sanyi az Sm szettet is nekem. Szólj rá, h jau munkát csináljon
Kűttem az emílt
Hy Zé!

Holnap hajnalban indulok spanyolba, kb. kövi hét csüt.-péntek fele üzennék neked sms-ben a 26-27-el kapcsolatban. Sajna elég képlékeny a dolog...T.számod el tudnád küldeni (eladormz450@freemail.hu címre)? Ill. kéne a lakatos t.száma is ha megvan, aki a kerítésed csinálta. Kérnék tőle árajánlatot.

Köszi!
26- ot beszéltük Gabiékkal, de csak ide mennénk vagy feketeerdőre, v Székelyjóra. Az az Aradi rész több mint kétszer olyan messze van, az meg egy napra sok annyit utazgatni.
Ez a retek gémél nem bírja átküldeni, azt írja ,h túl sok a bit.
Ha mindenképp kell, akkor egyik nap beviszem egy pendrájvon a bótba. De mondom , ugyanaz, mint ami a galériában van.