Mint mondtam én mostanság csak egynapokra megyek, lehetőség szerint minél közelebbre, mert másik nap ki szeretnék menni Kunmadárra.
Majd ha jó idők lesznek, akkor megyek messzebbre , több napra is, mert kint akarok éjszakázni a vadonba, ahol senkit nem zavarok, meg engem se zavar senki.
ma szóba került a szombat osztályfőnökömnél..és krédezte, hogy miért nem megyek...mondom családi program..erre osztálytársam benyögi..peersze..motorozni megy a köcsög...na mondom a kurva anyád ofő nézett egyet
Holnap hajnalban indulok spanyolba, kb. kövi hét csüt.-péntek fele üzennék neked sms-ben a 26-27-el kapcsolatban. Sajna elég képlékeny a dolog...T.számod el tudnád küldeni (eladormz450@freemail.hu címre)? Ill. kéne a lakatos t.száma is ha megvan, aki a kerítésed csinálta. Kérnék tőle árajánlatot.
26- ot beszéltük Gabiékkal, de csak ide mennénk vagy feketeerdőre, v Székelyjóra. Az az Aradi rész több mint kétszer olyan messze van, az meg egy napra sok annyit utazgatni.
Ez a retek gémél nem bírja átküldeni, azt írja ,h túl sok a bit.
Ha mindenképp kell, akkor egyik nap beviszem egy pendrájvon a bótba. De mondom , ugyanaz, mint ami a galériában van.
Majd ha jó idők lesznek, akkor megyek messzebbre , több napra is, mert kint akarok éjszakázni a vadonba, ahol senkit nem zavarok, meg engem se zavar senki.
Na mizu? Szombatból sarazás lesz úgy látom
Holnap hajnalban indulok spanyolba, kb. kövi hét csüt.-péntek fele üzennék neked sms-ben a 26-27-el kapcsolatban. Sajna elég képlékeny a dolog...T.számod el tudnád küldeni (eladormz450@freemail.hu címre)? Ill. kéne a lakatos t.száma is ha megvan, aki a kerítésed csinálta. Kérnék tőle árajánlatot.
Köszi!
Ha mindenképp kell, akkor egyik nap beviszem egy pendrájvon a bótba. De mondom , ugyanaz, mint ami a galériában van.