Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há jóvan teee fösvííny
héé,ezt én találtam,keress magadnak másikat
oksa...de nem könnyebb lenne msn?
am miylen jobbat találtál? :P linkejjé csak
ááá fos az az egész rendszer, inkább itt írok!
nem találtam meg a jányt,viszont találtam tőle jobbat (L)
én azért nem állandóan...nekünk a tormás cuccok meg a motorok hordják be a homokot/ retket...seperhetném minden nap
én is állandoan seprem, beállok 3x a kocsival aztán visszahordja ezt a jó homokot rohadna le...
minek oda csempe? én még annak is örülnék, ha piszokmentes beton lenne benne...tiszta por mindig..kisöpröm és rá 2 napra ugyan oylan...
ősszel ha megkapom a tormapénzem veszek valami jobbfajta cuccokat én is..alig tudok szerelni, emrt semmi nicnsen már itthon..elkérik, nem adják kölcsön, ugye hogy az udvaron föld van elhányódik ha kint szerelünk valamit gyorsba
nekem is kell 1 nagy műhely csempézett padlóval, szép világos falakkal
nem kicsi
akkor ott van már csak nagy műhely
itt meg az összes havernak én szervizelem a motorját valamelyik nap 3 CBR állt a műhelyben.. meg egy bandit meg a csopper meg a KTM inkább segítek nekik, vagy megcsinálom én minthogy elkontárkodják vagy odaadjak valamit ami aztán nem vagy több darabban jön vissza
Tőlem mindig kölcsönkérik és nem adják vissza.
hehe
szherbusztok!
én is így voltam ezzel haver!
évek óta van úgy hogy akármit szerelek,sosincs szerszám!
a tököm egy idő után tele lett,és most hogy jön father névnapja,gondoltam meglepem a king tóni csillagvillással( azt hazudták törésgaranciás) mihelyst fathernak átadom,egyből eresztem bele a 40 éves rozsdás csavarba!
ja ez itt is így van de hová tűnnek
szobámba eltűröm a kupit...garázsba is..mert hiába csinálom meg (ami fél nap) kb 1 hétig tart... meg inkább be se megyek..idegesít, hogy alig van már szerszám itthon..be kéne vásárolni...rejtélyes módon eltűntek a szerszámok
hát a szobám még haggyán, de a garázsba kupi van azt utálom...
én is így vagyok... a szobám meg a műhely steril minden a helyén... rend fegyelem tisztaság
hát ittmegvan hamar, én szeretem a rendet a garázsba, máshol leszarom a házba
elmondom a történetet ha érdekel

van egy F1es, unokatesómé volt 2000ben hozta be amerikából, 5 évesen vette, 8000km -el akkoriban amerikában menő volt a CBR 600 HURRICANE mikor hazaküldte, kiderült hogy nem lehet leműszakiztatni, nem foglalkozott vele. 8 évig állt. 2 éve leműszakiztatta, viszont kicsit trehány is lett és leélte a motort, majd eladta. Tesóm barátjának ("vőlegényféle") megvettük karácsonyra olcsó pénzért. Viszont én bevállaltam hogy rendbe teszem neki szezonra. Kellett rá egy oldal idom, azt Zének köszönhetően megkaptam olcsón. HÁtsó féket darabokra szedtem, rendbetettem, kipufogót fel kell polirozni, leömlőt lecsiszoltam lefestettem, két kereket át kell gumizni, minden szart megtakarítani rendbetenni olajat cserélni, meg sok sok dolog. már úgy néz ki hogy alakul, sok minden kész. aztán ha az kigurult ráfekszek a KTM ügyre és csinálom. de gondoltam előbb neki legyen kész , én úgyis tudok motorozni..

így nézett ki 2004 ben, a cél valami hasonló állapot, de lehet jobb lesz
hát te olyat is tudsz? a garázst nekünk is ki kéne takarítani..de itt egy hétig tart az a baj
garázst kirámoltam, takaritottam, meg csempézéshez előkészülök, vasárnap csempézek de lehet már holnap elkezdem
nemsokára-nemsokára há' mit csinálsz a cbr-ekkel?
nemsokára most CBReket szerelek
Osztán mikor rakod hát össze a KTM-et?