Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jók a kípek látom harpi megfáradt...
Lesz nálad lej? Vagy rakjak oda?
de persze kíváncsi vagyok a képekre
na az a fasza hát nem is fotózgatni mentél .
Zsír vót! Pont mennek fel a képek a fotógalériába. Már amiket én csináltam. Nem sok, mert gépeltem inkább, meg is lett az eredménye, lehet kidobni a gumit, mer'az oldala drótig kopott
jaaaaaa ezt nem tudtam mert a cjerem combosabb mint a rmx kb10 pacival
Mér' , megszünt?
nem is tudtam róla.... amúgy fingom sincs
Neki 25-ös volt, az össze sem lehet hasonlitani a 250essel.
látom haza értetek na milyen volt fasza időtök volt .
El tudja valaki nekem mondani, hogy miért szünt meg az Alföldi Motoros Alapítvány?
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy az ellenségeskedés állt-e a háttérben.
elég lesz az nekem balfaszososkodni .
Még beszélek Laci cjeremmel ha elcsípem valamelyik fórumon neki mi a tapasztalata mert neki volt ilyesmilye idő közbe az a típus is képbe került aztán leszűkítjük a dolgokat és uccu vásárolni
Pedig egy jó robbanékony 2T az nem szar. 200-assal mentem már, de elég faszán vette a lapot.
nem az, hogy utcára meg hobbinak...alapból a 2T érzés nem adja már
'stét, délre kint vagyunk kedden
Szevasztok! GARÁZST KERESEK!
Debrecen Jerikó utca (újkert) környékén keresek garázst két motor számára! Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Telefonszám,mail, minden jöhet....
háj mizu
estét!
akkor 15én délkörül értek ki?
köszi amúgy nem a szívügyem a 2T de még így elmegy ha nincs más megoldás másra nincs
Teljesen jól látod. Ilyen kis hobbi motornak simán bevállalható a 2T de utcára az biztos, hogy gazdaságtalan lenne 2üteműben gondolkodni.
miért mondjuk a te helyzeted lehet más nekem csak hobbizni kell utcára ott a Zé meg van még egy pöcsköszörű 4T oszt jól van .
11re gyere, nem tudom van e ktm pércsen.
Roli..te jössz kedden?
Gabi, hányra mennyek hozzád kedden?
Ja és van KTM lc4 640 pércsen? ma láttam egy szürkét