Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a következő hétvégén nem tudok menni,de kész a motor szállítóm,úgyhogy péntekre tervezem kunmadárt ha jó idő lessz!
Úgy ahogy mondod komám ott a pont
nekem meg vasárnap semmiképp de asszonytól függ... meglássuk, beszélek vele
Este majd leszek! Most zúzok a helyi búsulóba
Persze van. Csak mostmár azt találjátok ki, h melyik nap legyen.

Csabi! Megyek Sanyihoz , mert hozott nekem egy hátsósárvédőt, de őt nem nagyon kell sürgetni, mert inkább motorozni se megy el, csinálja , amit elvállalt.
Kunmadárra is szokott járni, ezenkivül Harpi, Csacsa, Gyújti, meg még néhányan. Jó kis banda szokott összejönni ott is.
Vasárnap nekem jobb lenne. Beszélek Janival is, vele mi a helyzet. Kunmadárra kikkel mész? Ne tartsd fel Bartha Sanyit, me nem lesz kész sm szettem sose
hát ha nem ilyen zúzós részre mennétek mint amit meséltél akkor lehet vinném a zasszonyt ha beférünk, ilyen lankásabb részeket tudsz valahol?
Szeva Csabiiii
Be vagy még nyomva , mint a szeg.
Ötözni oszt menni motorozzni!
motorozni való idővan, nem de!
Háj.
Montam , h én ráérek akár szombaton, akár vasárnap. Egyiknap Erdély, másik nap Kunmadár. V fordítva.
Te találd ki , h melyik passzol be neked inkább.
Híjjad a szőkekepitányt is, befér.
Mármint ideális idő... reggel van még
Üdvözlet külföldiesből a Fórumozóknak!

Mi a helyzet az erdélyi kirándulással? Phoenix akkor csajozol vasárnap is?
AQkkor majdnem ideális dolog a sárkány röptetéshez
Kihozhatod egész nyugodtan. Ha van is az útvonalban olyan meredekebb rész, akkor ott feltipeg gyalog.
Nem kellet húzni. Úgy felrepült magától, amíg csak tartott a zsinór, ha alig bírtam a végén visszahúzni a földre
Motorral kellett volna húzni...ha erősen rákötöd nem ment volna el...a motort meg csak nem emelte vón fel
asszonnyal leszek erdélybe leesne mögülem hegyre fel
áá, pedig ki akarok ma menni 1 körre legalább
Nemhogy Erdélybe jönnél. Nagy élmény lehet 30-40nel pőcsikézni a vigkendmajorig meg vissza.
Kimentem a fuluszélére a kölyökkel sárkánytreptetni, de olyan vihar van, h majd kitépte a kezünkből, meg még jól szarrá is fagytunk
fúúúú jó fasza el bírnám viselni.... . áztathatnám a stanyiclit
erre jössztök?

"Mint minden évben, így idén is, most már hagyomány jelleggel - tavasszal megnyitjuk a motoros szezont.
A cél: egy rövid gurulással felhívni a figyelmet magunkra:

Itt vagyunk, mi Motorosok, figyeljetek ránk, mert minél szebb az idő, annál többen járjuk az utakat!

...Időpont: 2011. március 26 (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező... mutasd » (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező: 10:00- Honda Gold No1 - Szalon (Debrecen) Irinyi u.
Indulás: 10:30
Cél: Debrecen , Víg Kend Major

Út hossza: ~15 km
időben: ~ 30 perc
átlagsebesség: 35-40 km/h (mivel nem az a cél, hogy minél gyorsabban érjünk ki Majorra, hanem hogy minél látványosabban és többen, ezért Debrecenen belül "vonuló tempóban" haladunk, Debrecent elhagyva pedig ~50 km/h sebességgel)

Víg Kend Major kérésünkre nyit ki, a belépés ezen a napon díjtalan, a büfé üzemelni fog. Idén azért ide , és nem a Vekeri tóhoz érkezünk, mert egyúttal szeretnénk nektek prezentálni a Debreceni Motoros Fesztivál májusi helyszínét (megmutatjuk, hol és milyen programokat láthattok).

Egy kis ízelítő. hogy megjöjjön a kedvetek:
http://youtu.be/fEBUmKv4gkg "
igazából nincs semmi, "hobbiszinten" űzöm ezt az ipart, eddig minden sikerült amit akartam