Persze van. Csak mostmár azt találjátok ki, h melyik nap legyen.
Csabi! Megyek Sanyihoz , mert hozott nekem egy hátsósárvédőt, de őt nem nagyon kell sürgetni, mert inkább motorozni se megy el, csinálja , amit elvállalt.
Kunmadárra is szokott járni, ezenkivül Harpi, Csacsa, Gyújti, meg még néhányan. Jó kis banda szokott összejönni ott is.
Vasárnap nekem jobb lenne. Beszélek Janival is, vele mi a helyzet. Kunmadárra kikkel mész? Ne tartsd fel Bartha Sanyit, me nem lesz kész sm szettem sose
Háj.
Montam , h én ráérek akár szombaton, akár vasárnap. Egyiknap Erdély, másik nap Kunmadár. V fordítva.
Te találd ki , h melyik passzol be neked inkább.
Híjjad a szőkekepitányt is, befér.
"Mint minden évben, így idén is, most már hagyomány jelleggel - tavasszal megnyitjuk a motoros szezont.
A cél: egy rövid gurulással felhívni a figyelmet magunkra:
Itt vagyunk, mi Motorosok, figyeljetek ránk, mert minél szebb az idő, annál többen járjuk az utakat!
...Időpont: 2011. március 26 (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező... mutasd » (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező: 10:00- Honda Gold No1 - Szalon (Debrecen) Irinyi u.
Indulás: 10:30
Cél: Debrecen , Víg Kend Major
Út hossza: ~15 km
időben: ~ 30 perc
átlagsebesség: 35-40 km/h (mivel nem az a cél, hogy minél gyorsabban érjünk ki Majorra, hanem hogy minél látványosabban és többen, ezért Debrecenen belül "vonuló tempóban" haladunk, Debrecent elhagyva pedig ~50 km/h sebességgel)
Víg Kend Major kérésünkre nyit ki, a belépés ezen a napon díjtalan, a büfé üzemelni fog. Idén azért ide , és nem a Vekeri tóhoz érkezünk, mert egyúttal szeretnénk nektek prezentálni a Debreceni Motoros Fesztivál májusi helyszínét (megmutatjuk, hol és milyen programokat láthattok).
Csabi! Megyek Sanyihoz , mert hozott nekem egy hátsósárvédőt, de őt nem nagyon kell sürgetni, mert inkább motorozni se megy el, csinálja , amit elvállalt.
Kunmadárra is szokott járni, ezenkivül Harpi, Csacsa, Gyújti, meg még néhányan. Jó kis banda szokott összejönni ott is.
motorozni való idővan, nem de!
Montam , h én ráérek akár szombaton, akár vasárnap. Egyiknap Erdély, másik nap Kunmadár. V fordítva.
Te találd ki , h melyik passzol be neked inkább.
Híjjad a szőkekepitányt is, befér.
Mi a helyzet az erdélyi kirándulással? Phoenix akkor csajozol vasárnap is?
"Mint minden évben, így idén is, most már hagyomány jelleggel - tavasszal megnyitjuk a motoros szezont.
A cél: egy rövid gurulással felhívni a figyelmet magunkra:
Itt vagyunk, mi Motorosok, figyeljetek ránk, mert minél szebb az idő, annál többen járjuk az utakat!
...Időpont: 2011. március 26 (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező... mutasd » (szombat) 10:00-tól (ESŐNAP. március 27 vasárnap)
Gyülekező: 10:00- Honda Gold No1 - Szalon (Debrecen) Irinyi u.
Indulás: 10:30
Cél: Debrecen , Víg Kend Major
Út hossza: ~15 km
időben: ~ 30 perc
átlagsebesség: 35-40 km/h (mivel nem az a cél, hogy minél gyorsabban érjünk ki Majorra, hanem hogy minél látványosabban és többen, ezért Debrecenen belül "vonuló tempóban" haladunk, Debrecent elhagyva pedig ~50 km/h sebességgel)
Víg Kend Major kérésünkre nyit ki, a belépés ezen a napon díjtalan, a büfé üzemelni fog. Idén azért ide , és nem a Vekeri tóhoz érkezünk, mert egyúttal szeretnénk nektek prezentálni a Debreceni Motoros Fesztivál májusi helyszínét (megmutatjuk, hol és milyen programokat láthattok).
Egy kis ízelítő. hogy megjöjjön a kedvetek:
http://youtu.be/fEBUmKv4gkg "