Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom Kavics szervezkedik. Kösz az infót, de nincs Facebookom, meg nem is lesz mer minek az iwiemet se nézegetem sosem szinte.
Egyébként sajna nagyon kukaszagú lett az akksim, így meg nem merek elindulni, mert nincs kedvem valahol ottmaradni, meg tologatni a gépet...már intézem az új akksit.
. a piten lóg a lánc és még nem volt energiám spanolni
Há te nem jössz tankerra?
Mi is megyünk valamerre holnap ha az idő engedi ma este beszéljük meg x mennyiségű sör mellett
Ma este is biztos lesz, de holnap lesz egy kis gurulás. Ha van facebookod: http://www.facebook.com/event....
Ha nincsen akkor egy-két részlet :
Szervusztok!

Március 15--én valami kisebb-nagyobb gurulás hoz mit szóltok? Volt szó Tokajról, kimehetünk Mátészalkára is (Nikihez), átgurulhatunk Egerbe, Nyíregyre, vagy valami közelebbi célpontra is.
Majd ott kitaláljuk, nyilván ha jó idő lesz (bár az lesz, max eső eshet).
Szóval ha nem esik akkor találkozzunk időben a Bódénál (9:30) hogy 4-5-re hazaérjünk.

Kavics
Estefelé nem lesz valami bandázódás nem terepmotorosoknak?
Okés.
Majd told fel ide had köpködjük ,
Basszameg..há' én meg amjdnem elfelejtettem, hogy meg kell csinálnom a szelepemet, mert enged...megyek is megcsinálom
holnap többen leszünk
Az frankó, mert ha minden igaz ezen a héten leszek gazdagabb egy ilyen ttr 250-el, igaz az öregebb, '98-as, supermoto és enduró szettel.
arról én is sok jót hallottam
jóvanna
A fehéret kipróbáltam,nagyon kellemes csalódás volt.
Őszintén szólva a 250 4T-ről nem voltam valami nagy véleménnyel,hiba volt.
nehogymá kitaláld hogy megveszed ezt ennyiért mikor itt volt az enyém meddig
áá a fehér az már wr250r de amugy egykutya, csak újabb köntösben wr250r
Igen és a fehér is.
azaz
Hát EZEK ?
2. képen középtájt amelyiken egy kopaszos ryder ül, az ttr 250 lenne?
. faszák
majd viszem magammal a jó gumipók haveromat oszt hátha nem nyúlok bele valami szarba .
Na tessék, mondom én.