Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez meg itt van a szomszédba viszont szerválni kell még egy sm szettet hozzá 3 ba szerintem ezt el is hoznám
a 3. kivételével nekem mind tetszik :) a 3. olyan kókánynak tűnik..mondjuk lehet jó attól
jó márka a gas gas.. állítólag amúgy rmx volt haveromnak..de arra nem költött egy forintot se..igénytelen egy motor crm meg ugye volt laszicéjeremnek...igaz az 125-ös..de biztos hasonló
Mivel 1 kategória a kettő, talán ilyen szempontok alapján dönts:
-melyiket kapod meg olcsóbban
-melyikért nem kell menni a picsába
-melyik tetszik jobban
Egy enduró nem is lehet vitrin motor kinézetű.
nem láttam ez a márka számomra ismeretlen és e miatt nem is figyeltem viszont az rmx meg a crm ek között nézegetek de lövésem sincs melyiknél kössek ki . .
Nem tom..szerintem nincsen ezzel baj..egy enduró motort nem lehet makulátlanul rendben tartani, akárhogy is próbálod.
Ha ez a gondosan karbantartott a tulaj szerint akkor nem tudom mi lehet nála az elhanyagolt állapotban lévő
Nóbi, EZT láttad már?
Jóú reggelt Azért' ettől remélem jobb idő lesz holnap
reggelt
Szeva! Semmi új... .
Mivan héjj? Te is éjjeli bagoly vagy?
nekem is 200-as vlt a legnagyobb 2T...adta, adta..de a 4ütem jobban adja...persze állatkodni tökéletes egy 2ütemű is Látom jó vót kunmadár Kedden tanki
Tik vótatok valamerre?
Mert te ki vagy?
há biztos úgy van ha te mondod
Van itt valami, de lehet, h nem térkép, hanem szabásminta
Nem tévedünk el amúgy , mert csak simán visszamegyünk a saját nyomunkon , aszt kész ,
Valami térképed van? Ha igen hozd magaddal, mert ha eltévedünk valami pontot tudjunk mondani a helikopternek
A másik meg, h aki motorozni jár, annak nincs energiája ellenségeskedni.
ááá de jó mán nektek de mennék, most még lenne is kivel. na hajrá, pár képet azért lőni! csorgatni akarom a nyálam
Nekem még tavalyról maradt 121lej, de ha neked van hozzad persze , mit lehet tudni, milyen kőccség lesz.