Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na nekem mára víge az elemnek jóccakát
oksa
nekem 8
szombaton is biztos csinálunk úgyis képeket..vasárnapig szerzek egy pendrájvot azt vasárnap leugrok vele, ha úgy oké
Jó éjt! Szólj ha Doki kell!
3648x2736 a felbontása eredetileg, majd ugorgyá le 1 pendrájval mert 126 mega az összes kép
Nem közöltem ilyet! Amíg élek egy motor sem hagyja el a portámat van1 ótó is
na én lépek mára, jóéjt mindenkinek
köszi
most hogy motortalan lettem, ugyis ki kell próbáljak mindenféle gépet hogy tudjam mi kell akinek xr400-a van és ide akarja adni egy körre kérem jelezze
Soha ne mond,hogy soha!
Gabi a képek sokkal nagyobb felbontásúak mint ami itt van? Mert kéne 1-2 nagyobba
Próba bármikor csak szóljál! A vót tiedhez képes! Teletankoltam 16L ment bele de sztem nem ani a tankja! 9L 300KM a 33-on kettő csontra csutka! félig a tank R1-ért nem adnám oda
azigen, akkor 650es létére beéri kicsivel is tényleg jó gép, meglepődtem milyen szép állapotban van, és a hangja
4 szerintem pedig hazafelé beleszaladtam kettő csumma csutkába! Mííííííg nincs órám úgy mentem jöttem majd orvosolom a problémám! Akitől vettem aszonta az ismerőse DR-Z ét verte!
hát tippelek mondjuk 4,5?
de ha pályáznak akkor csak kopik :D
Elég szomorúan olvastam,új gazdát talált! Dokimmal meg vagyok elégedve és még élek nem adom el! Láttad élőben az enyém mit gondolsz mit hörpint?
nekem a drzről 23e-nél lett lelökve a gyári első gumi elől bírják rendesen.... hátul nem igazán
lehet cska nem tetszett a tulajnak a gyári gumi, vagy pályázott vele..
a DR csak megy és megy az enyémet meg elvitték, úgy hogy nem tudunk most együtt gurulni

a gépről még ne beszéljünk,mert még messze van
voltak vagy 2 napja érdeklődni bogátról,a 2 srácnak nagyon bejött a masina,az apjuk meg azt mondta h még megnézik a miskolcit is
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_sm-4587513
megmondom őszintén hogy egy kicsit gyanús nekem ez a gép-enyémbe van 14 e km és gyári első gumi van rajta,ebbe meg van 6000 és már cserélve volt--érdkes mit ne mondjak
Üdv mindenkinek! Délután érkeztem haza Egerbűl gond nélkül! Bíztam Dokimban hogy hazahoz Cbf 600 elkísért neki több vót a fogyija! Verpeléten ahol voltam láttam egy citrom KTM-et Egertől 17-re van ezelőtt soha nem láttam ilyet élőben! Mellé álltam volna szivesen bal kipu s szerintem szép motor a lánc is bal én spanolok rajta mán Probléma mentes DR
zsírkirály