Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, de az rohadék messze van a jerikótol, és leginkább bérelni szeretnék!
még egyszer köszöntem..
Hello. Vann egy eladó garázsom a Segner téren.
sziasztok.
Debrecen jerikó utca környékén keresek garázst. jelenleg 2 motor számára. Ha valaki tudna segíti azt megköszönném.
Zé! a következő időpont 25-26-27 de lehet hogy nekem csak a 26-27 a jó! Ez most más helyszín lesz számítsak rád?
Akkor ez a verzió ugrott
estét!
látom Jacek már beszervezett bébicsősznek nem is lenne vele baj, csak most nem leszek itthon szombaton.
Az mekkora.
Zé! Várom a képeket
ez a beszíd
Oksa
Pénteken majd kitaláljuk, h hogy legyen a szombat. Ha van valami megoldás akkor megyek, ha nincs, akkor is.
Há enm robogóval kéne oszt lehet bejönne...sőőt tuti
én mikór offróóódoztam a robogómmal és azt a szart mentettük 20 percig egy szikes földből utánna meg toltam 4 km-ert aztán lemostam a sok retket róla. Akkor a szívembe lopta magát az offroad.
Én még azt is élveztem..ránk fért az edzés
Nem tudod te milyen jó endurózni..megtudnád tetszene
Gyikarc!
Ha lehetséges dobj már egy elérhetőséget a kacsorjanika@freemail.hu-ra. Egy kis infót szeretnék kérni tőled!
há de tényleg. Gabi most írta hogy kijártok motort ásni, meg húzogatni kötéllel.
bolon' vagy tee
de hogy megyek, tóba csúszni?! há minek!
bizar hely, de hogy is került oda? Lecsúszott az ideális ívről?
Gyere te terepre
legkésöbb fél 10es indulás tőlem ha tankira megyünk
délelőtti? háát nem tom..nekem lehet cska 11 fele lenne jó..de megpróbálom akkor úgy csinálni, hogy délelőtt legyen jó
Gyertek már Zaszfaltra!
4en, 20 perc alatt szedtük ki kb, lapáttal, kötéllel... nem hiszed el úgy le volt ragadva