Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés
ÁÁÁ gasgast neeee. Legalábbis 4 üteműt ne.
Mi is délre megyünk
hát oké...2T-t nem vennék még 1-szer utcára...talán endurózni mgé igen..de meggondolnám..
Nem tom,gyerekezni is kellene.Legfeljebb délután.
a 2T-ket viszont dícsérik nagyon és ha megnézed komoly enduro versenyeken is ottvannak velük, exc300ak mellett
óó milyen sokan voltatok Muz te holnap kinézel tankira?
hát enm tom..Gas gas-ról még enm hallottam sok mindent, szal lehet..akkor hátha elsz egy fasza kis DRZ 25kW-al addig..
Fasza Hónap kötelező jönni tankira
jáááj 4T gizgaz, nem olvastam még olyat hogy vki dícsérte volna ezt ne, sztem volt a gasgas topikba egy juicecoolre? asszem nevű tag, ő faragta át a 4T-ket, saját bevallása szerint jópár konstrukciós hiba (sajátkezű) kijavítása után már megbízhatóak
Telefotóztam pár képet tegnap
jaaa a link lemaradt szal EZ
holalink
ÓÓúúú heee..ezt vagy 500-ba ha el tudnám hozni örülnék mint majom a farkának 2006-os...25kW..áhh
tudom tudom hogy oda akartad oda biztos jó választás lenne
Én sem ide szántam de tudod a bihar nincs messze
Na lád....az RMX-et mindenki dicséri
Korrekt a robogótuningos srác
Nem volt prox cucca polcon,gyári hondát küldött ugyanabban az árban.
taki pamperája tényleg jó vétel lenne, de szerintem ide az alföldre nem az igazi. hegyezni hárdozni sokkal inkább való, kis súlya nyomatéka meg alacsonysága miatt
én rmx-et ajánlanám. több hozzá az alkatrész. hát hogy papír kell e vagy sem azt tetudod, de minél jobb állapotút www.robogotuning.hu itt nézz szét, dugó, hajtókar van hozzá sok minden
Nagyon le volt pukkanva és egy fillért sem engedett belőle.
Viszont a blokkja király .
Vatta új volt benne minden.Takiról sok mindent lehet mondani de nem egy svindler

http://www.takacsek.hu/

Amúgy rohadt jó lehet endúrózni vele
Nincs száz kg,egy trial blokk van benne kicsit hosszabb váltóval,alacsony és nyomatékos.
remek szűkül a kör köszi az infót akkor rmx lehet meg is lesem az újfaluit .
na meg még..... papírost vagy papír nélkülit..... .
Mert mi volt a baj a pamperával?
Am a Honda biztos tud hozatni gyárit...csak jó drágán..nem?
A Taki pamperáját elmentem megnézni(szegedre ),hááááát nem vettem meg .
A CRM-el az a baj,hogy itthon nem kapsz hozzá hajtókart .Nem úgy,hogy nehezen.Egyszerűen nincs,sem égen,sem földön